Julkaistu: 14.11.2017 19:23
-
Päivitetty: 14.11.2017 19:37

Leijonien esitykset lupaavat vahvaa olympiakevättä - "Vain yhdestä asiasta voi antaa pyyhkeitä"

Hämeen Sanomien Kiekkokiukaan piipuista tupruttelee väkevää Leijona-asiaa.

Studiossa perataan Karjala-turnauksen opetukset atomeihin. Jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen avaa Leijonien kolmet pelilliset kasvot turnauksessa taktiikkataulun voimin.

– Vahvalla Karjala-turnauksella on suuri merkitys kun ajatellaan niitä vaikeuksia, joita Lauri Marjamäellä on esikuntineen ollut. Mutta uudet olosuhteet, jossa arvioidaan Leijonien iskukykyä olympialaisissa, kun käytössä ei ole NHL-pelaajia, kertoi, että vastustajat eivät ole karussa. Melkeinpä päinvastoin, Sihvonen paaluttaa.

Mutta sääteleekö Leijonat pelitapaansa jopa liikaa, kun siltä nähtiin kolme erilaista pelisuunnitelmaa?

– Suosisin Jukka Jalosen tapaa, jossa peliä varioidaan huomattavasti vähemmän. Pelistä olisi tärkeää saada enemmän pysyviä kokemuksia, että se voidaan hallita selkäytimestä. Jos tuosta lähes täydellisestä Karjala-turnauksesta voidaan antaa pyyhkeitä, niin tässä asiassa voi. Ihan näin paljon ei tarvitsisi varioida.

Jos haluat tietää, missä Leijonien prosessissa mennään, niin hyppää Kiekkokiukaan lauteille.

 

Kiekkokiuas-studio sai vieraita HPK:n johdosta, kun toimitusjohtaja Antti Toivanen asteli kuumille lauteille Hämeen Sanomien urheilutoimituksen esimies Samuel Savolaisen ja jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvosen väliin.Toivanen sai vastattavakseen kattavassa lähetyksessä tukun kiperiä ja ajankohtaisi

Koska HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen ei saa Miro Karjalaista kuriin, oli Liigan kurinpitodelegaation luettava lakia Karjalaiselle ja määrättävä Karjalainen pelikieltoon.On täysin turhaa pohtia, onko HPK:n romuluisen puolustajan saama yhdeksän pelin ottelukielto rumasta taklauksesta riittävän suu