Julkaistu: 25.11.2017 20:58
-
Päivitetty: 25.11.2017 22:04

HPK:n tehomies siirtyy ensi kaudeksi TPS:ään

Oula Palve ei kiekkoile tämän kauden jälkeen enää HPK:ssa.

Hämeen Sanomien tietojen mukaan Palve siirtyy ensi kaudeksi TPS:ään. Hämeen Sanomille kerrotaan yhdeksi siirron syyksi se, että HPK ei pystynyt kilpailemaan turkulaisseuran tarjouksen kanssa.

25-vuotias keskushyökkääjä on tällä kaudella tehtaillut 22 pelaamassaan ottelussa tehot 7+6=13.

Palve on seitsemällä maalillaan HPK:n toiseksi paras maalintekijä ja 13 pisteellään kolmanneksi paras pistemies.

Jokereiden nykyinen ja Leijonien tuleva päävalmentaja Jukka Jalosen arvion mukaan Leijonat on osoittanut, että joukkueella ei ole esteitä esimerkiksi tapella tosissaan olympiakullasta. – Tulos ei valehtele. Suomi on ollut parempi molemmissa otteluissa. Jämäkkää tekemistä koko joukkueelta.

Entinen Leijona-valmentaja ja nykyisin Karhu-Kissojen valmennuspäällikkönä toimiva Timo Lehkonen on sitä mieltä, että suomalainen jääkiekko näivettyy, ellei sarjajärjestelmiin tehdä isoa remonttia.–  Jos puhutaan suomalaisesta sarjajärjestelmästä, niin sarjojen tulisi olla auki C-junioreista Liigaan

Kuva: European Pressphoto Agency EPA

Leijonien valmentajana urallaan toiminut ja nykyisin Karhu-Kissojen valmennuspäällikkönä toimiva Timo Lehkonen vieraili olympia-Kiekkokiuas -studiossa Samuel Savolaisen ja Petteri Sihvosen vieraana.Lehkonen näkee, että Suomi todisti 5-2 -voitolla Saksasta, että paketti on kasassa.

Heikki Hiltunen pelaa kaksilla korteilla Liigan ja Sportin puheenjohtajana. Kuva: Timo Annanpalo

Vaasan Sport on murheellinen näytelmä siitä, mitä seuraa, kun tappioilla ei ole enää merkitystä Liigassa.Joukkue on ollut tällä kaudella selvästi Liigan heikoin ja saanut pisteitä vain luokattomalla 0,96 pisteen keskiarvolla. Lisäksi joukkue aloitti hiljattain tyhjennysmyynnit.

Kuva: European Pressphoto Agency EPA

Naisleijonien avauspelit USA:ta ja Kanadaa vastaan Pyeongchangin olympialaisissa ovat paljastaneet suhteellisen rajulla tavalla sen, että naisjääkiekkoilumme peli-identiteetti on vanhanaikainen.