Julkaistu: 05.12.2017 14:35
-
Päivitetty: 05.12.2017 19:35

Kiekkokiuas: Ahdinko riepottelee HPK:ta

Hämeen Sanomien Kiekkokiuas-studiossa käydään läpi HPK:n tilannetta – sekä siihen johtaneita syitä ja seurauksia. HPK on ennen tiistai-illan KalPa-vierasottelua kahdeksan pistettä perässä ja voittojen tarve on valtava.

– Nyt eletään sudenhetkeä. Tällä viikolla nähdään suuntaa taas lisää. Mutta se täytyy tulla pelin kautta ja pelaajilta tarvitaan esiintuloa. Tiukka viikko on käsillä, 4-6 pistettä pitäisi kaivaa vaikka väkisin, jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen pohtii.

Videolla perataan myös Sihvosen Hämeen Sanomien painetussa lehdessä ollutta pohdintaa kovan kysymyksen tiimoilta: Pitäisikö päävalmentaja Antti Pennasen saada potkut?

Tervetuloa lauteille.

 

 

HPK:n liigajoukkueen harjoituskausi sai perjantaina mahtialun, kun hämeenlinnalaiset kurittivat Valkeakoskella jo viime harjoituskaudelta tuttua KHL-joukkue Sibir Novosibirskiä 5–1.HPK oli ottelussa niskan päällä, mitä edesauttoi maalivahti Emil Larmin huippuottelu.

Kiekkokiukaan kauhukaksikko Petteri Sihvonen ja Samuel Savolainen palasivat sorvin ääreen Pitsiturnauksessa hahmotellen kuuden joukkueen – Pelicansin, TPS:n, Ässien, Sportin, Jukureiden ja turnausisäntä Lukon – tilannetta kauden alla.Pitsiturnaus ei anna koko kuvaa joukkueiden voimasuhteista, mutta

Vuosi sitten Matias Porseland (oik.) oli alusta asti mukana HPK:n edustusjoukkueen jääharjoittelussa Robert Leinon (vas.) ja kumppaneiden kanssa. Kuva: Pekka Rautiainen

HPK:n puolustaja Mathias Porseland ei ole liigaseuran uuden harjoituskauden ensimmäisellä viikolla harjoitellut edustusjoukkueen kanssa. Sen sijaan Porseland on luistellut U20-joukkueen kanssa.