Julkaistu: 09.02.2018 17:00

ELMO-lehti: HPK:lta iso peliliike - Sportin maalitykki siirtyy Hämeenlinnaan

Vahvaa kautta henkilökohtaisesti Vaasan Sportissa pelannut Markus Nenonen, 25, siirtyy urheilun viikkolehti ELMOn mukaan HPK:hon ensi kaudesta alkaen. Nenonen on tällä kaudella pelaamissaan 48 ottelussa iskenyt tehot 17+14=31.

Aiemmin tällä viikolla on uutisoitu Nenosen siirtyvän loppukaudeksi sarjan viimeisenä majailevasta Sportista Tapparaan. Nenonen pesti kattaa kuitenkin vain loppukauden.

HPK:lla on tarvetta uusille hyökkäyspään hankinnoille. Hämeen Sanomat uutisoi marraskuussa, että joukkueen paras pistemies Oula Palve siirtyy ensi kaudeksi TPS:ään.

Kommentit

Saisi Palve jo nyt siirtyä Tepsiin.On niin ylimielistä pelaamista kuin olla voi.Tullut kaikenlaista ylimääräistä peliin mukaan.Mailan läpsytystä tms.Ei se poikkisyöttö Vesalalle ylivoimallakaan toimi,kun alivoima tietää mitä Palve hakee!

HPK:n liigajoukkueen harjoituskausi sai perjantaina mahtialun, kun hämeenlinnalaiset kurittivat Valkeakoskella jo viime harjoituskaudelta tuttua KHL-joukkue Sibir Novosibirskiä 5–1.HPK oli ottelussa niskan päällä, mitä edesauttoi maalivahti Emil Larmin huippuottelu.

Kiekkokiukaan kauhukaksikko Petteri Sihvonen ja Samuel Savolainen palasivat sorvin ääreen Pitsiturnauksessa hahmotellen kuuden joukkueen – Pelicansin, TPS:n, Ässien, Sportin, Jukureiden ja turnausisäntä Lukon – tilannetta kauden alla.Pitsiturnaus ei anna koko kuvaa joukkueiden voimasuhteista, mutta

Vuosi sitten Matias Porseland (oik.) oli alusta asti mukana HPK:n edustusjoukkueen jääharjoittelussa Robert Leinon (vas.) ja kumppaneiden kanssa. Kuva: Pekka Rautiainen

HPK:n puolustaja Mathias Porseland ei ole liigaseuran uuden harjoituskauden ensimmäisellä viikolla harjoitellut edustusjoukkueen kanssa. Sen sijaan Porseland on luistellut U20-joukkueen kanssa.