Julkaistu: 06.03.2018 20:23

Meritoitunut yllätysnimi HPK:n valmennuspäälliköksi

HPK-juniorijääkiekko on etsinyt itselleen avoimella haulla valmennuspäällikköä marraskuusta saakka. Hämeen Sanomien saamien tietojen mukaan tehtävään on pestattu Mika Toivola.

Meritoituneella Toivolalla on pitkä ura jääkiekon parissa.

Toivola on toiminut Ässien urheilujohtajana vuosina 2011-2016 ja toiminut Liigassa päävalmentajana Ässissä, Lukossa ja Pelicansissa. Toivola valmensi Ässät kaudella 2005-06 SM-liigassa hopeamitaleille, HPK:n voittaessa mestaruuden. Lisäksi hän on toiminut JYPissä ja TPS:ssä juniorivalmentajana.

HPK Liiga Oy ja HPK-juniorijääkiekko ry järjestävät keskiviikkoaamuna kello 9 yhteisen tiedotustilaisuuden.

 

Espoo United -jääkiekkoseurasta on jätetty kaksi uutta konkurssihakemusta käräjäoikeuteen. Yksityinen velkoja oli jättänyt konkurssihakemuksen viime viikolla. Verottaja jätti oman hakemuksensa maanantaina.Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen haki Espoo United -osakeyhtiötä konkurssiin jo tammikuussa.

HPK menettää tärkeimmän puolustajansa Joonas Lehtivuoren. Hämeen Sanomien tietojen mukaan Lehtivuori edustajineen on ilmoittanut puolustajan vaihtavan kauden päätteeksi seuraa.Lehtivuoren uusi osoite tulee löytymään ulkomailta. Sopimusteknisten seikkojen vuoksi puolustaja on vapaa siirtymään ilman s

HPK:n nuoret pääsivät juhlimaan toista voittoaan Helsingissä. Välieräpaikka ratkeaa tiistaina Hämeenlinnassa. Kuva: Samuel Savolainen

Runkosarjan Nuorten SM-liigan piste-ennätyksellä voittanut, mutta puolivälierissä ahtaalle joutunut HPK:n U20-joukkue ei suostunut taipumaan sunnuntai-iltana Helsingissä täpötäyteen pakatussa Elisa-areenassa.Pelin henki ennen ottelua oli selvä.

Meeri Räisänen toivoo, että HPK:n naisjääkiekon tulevaisuuden pelastamiselle löytyy ratkaisu. Kuva: Pekka Rautiainen

Kaupunkiuutiset uutisoi keskiviikkona HPK-naisten luopuvan naisten jääkiekon pyörittämisestä ja sen, että lentopallon pelaaminen loppuu HPK:n nimen alla. Lentopalloliigaa pelataan vastedeskin Hämeenlinnassa, mutta uuden seuran, nimen ja logon alla.

Kiekkokiuas oli hyvin krittinen SaiPan suhteen kauden alussa. SaiPa on päävalmentaja Tero Lehterän johdolla kuitenkin saavuttanut runkosarjassa odotettua paremman sijoituksen seitsemäntenä.– Olimme aika pitkälti väärässä.