Uutiset

Kielletään myös WC:ssä käyminen!

Nimimerkki Kannatan äänestystä tupakointikiellosta kirjoitti 10. kesäkuuta 2004 siitä kuinka tupakointi pitäisi terveyskeskuksen sairaalalla kieltää.

Minä sanon ”Huhhuh!”

Itse olen kai aika perussauhuttelija (vajaa aski päivässä 12 vuoden ajan). Vietän aikaa työpäiväni aikana noin 15-20 minuuttia tupakalla, mukaan laskettuna tupakalle siirtyminen.

Jos 20 minuuttia todellakin on niin pitkä aika sijaismäärärahoista kärsivälle osastolle, niin haastankin sinut renkolainen, kaikki terveyskeskuksen työntekijät ja vaikka koko Hämeenlinnan ja lähikunnat näin.

Lopetetaan tupakointi työpaikoilla.

Ei kuulostane yhtään tyhmältä? Vitsi onkin se, että WC:ssä käynti työaikana kielletään myös. kyllähän sinäkin renkolainen tupakalla käymisestä paasaat, mutta oletko koskaan sattunut miettinyt, kuinka paljon vietät työaikaasi vessassa.

Eihän ketään kiinnosta, jos joku vaikkapa vilkkaan aineenvaihdunnan omaava henkilö viettää työpäivän aikana esimerkiksi vaikkapa 25 minuuttia hotelli helpotuksessa.

Mutta auta armias jos menee pari minsaa nortilla.

Pidätäppä nyt sinäkin, oi renkolainen koko työpäivä vaikkapa viikon ajan, niin minä lupaan lopettaa sauhuttelun siihen paikkaan kokonaan.

Mitä sitten muuhun kirjoitteluusi tulee, niin mielummin minä henkilökohtaisesti ja varmaan moni muukin menee pikkasen röökille käryävän työnsä ystävällisesti hoitavan hoitsun pakeille, kuin sellasen nikotiinin himossa olevan, perseeseen ammutun, ruusuille tuoksuvan hirmun luo.

Ja oletko ihan tosissasi siitä selkäjutusta. Kuinka moneen selkäkiputapaukseen olet oikeasti törmännyt, jossa selkä olisi kipeytynyt tupakoinnista?

Täytyy muistaa ensi kerralla kun selkä kipeytyy, että ei se johdu huonosta työergonomiasta tai edes väärästä nostoasennosta, vaan tupakoinnista. Hauska juttu.

Jos selkään sattuu niin lopeta tupakointi

Hämeenlinna

Mainos