Uutiset

Kiinan naamioveijarit keskustelevat seksistä

Kiinan television kaikkien aikojen ensimmäinen seksiteemoihin perustuva keskusteluohjelma alkaa näkyä ensi vuoden ensimmäisenä päivänä. Keskustelu on vapaata, mutta keskustelijat saavat naamioitua välttyäkseen omalla naamalla esiintymisen mahdollisesti aiheuttamilta henkilökohtaisilta vastoinkäymisiltä.

Myöhäisillassa esitettävä ohjelma saa nimekseenkin ”The Masks” eli naamarit tai naamiot. Valtion omistama sanomalehti China Daily kuvailee ohjelmaa tabua horjuttavaksi ja merkiksi yhteiskunnan muuttumisesta.

Seksi ei edelleenkään lukeudu yleisimpiin teemoihin kiinalaisperheiden kokoontuessa iltaisin pöydän ääreen keskustelemaan.

– Tämän päivän aikuiset eivät koulussa saaneet riittävästi tietoa seksistä, joten heillä ei ole edes edellytyksiä keskustella seksistä, China Daily arvioi.

STT-Reuters

Maatila-sarjan porsastelu suututtaa brittejä

Sensuuriviranomaiset päästivät brittiläisen tv-sarjan The Farm pälkähästä toteamalla, että eräässä sarjan jaksossa hyväilyä osakseen saanut urossika ei kärsinyt skandaaliksi kasvaneesta viidestätoista minuutistaan julkisuudessa.

Maatila-sarjan ideana ovat julkkikset, jotka on lähetetty kovaan ruumiilliseen työhön pelloille, navetoihin, sikaloihin ja kanaloihin, mitä sieltä nyt milloinkin löytyykin.

Sarjan jakso, jossa sikaepisodi tapahtui, sai aikaan varsinaisen valitussoittojen vyöryn. Episodissa Rebecca Loos, joka ihan itse on ilmoittautunut jalkapallotähti David Beckhamin ex-rakastajattareksi, hieroo karjua tavoitteenaan saada sian siemennestettä talteen.

Valittajien joukossa oli myös Britannian johtava eläinsuojeluyhdistys, joka piti kohtausta eläinten oikeuksia loukkaavana. Sensuuriviranomaiset kuitenkin totesivat päätöksessään, että tv:ssä nähty Rebecca Loosin ja urossian yhteiselon kaltainen toiminta on brittienkin maatiloilla jokapäiväistä puuhailua.

– Mielestämme kohtaus ei ollut sikaa alentava eikä sille haitallinen, sensuuriviranomaiset kiteyttävät näkemyksensä.

STT

Saksalaisten kondomit ovat väärää kokoa

Suurin osa saksalaismiehistä ostaa kondomeja, jotka eivät ole ollenkaan heidän kokoaan, kertoo kondomifirma kysyttyään asiaa 2 500 saksalaiselta.

– Kyllähän ihmiset kenkiäkin ostaessaan ottavat huomioon, kuinka suuri jalka heillä on. Eihän aikuinen mies koskaan osta pikkuruisia lastenkenkiä, mutta sama logiikka ei päde kondomien kohdalla, kondomiyrityksen edustaja Jan Vinzenz Krause ihmettelee.

Saksassa myytäviin kondomipakkauksiin on painettu kaiken muun mukavan lisäksi myös tuotteen koko. Valinnanvaraa olisi, mutta syystä tai toisesta osa saksalaismiehistä ostaa pelkästään kokoa XL eli extra large eli suomeksi vallan merkillisen suuri, vaikka kyseessä olisi heille aivan liian mahtava väline.

Saksalaisia ei kuitenkaan pääsääntöisesti voi syyttää suuruudenhulluudesta. Peräti noin puolet saksalaismiehistä ostaa liian pieniä kondomeja, kun oikean koon osaa valita ainoastaan 18 prosenttia.
Liian suureen kondomiin sonnustautuu kriittisellä hetkellä 34 prosenttia saksalaismiehistä.

STT-Reuters

Päivän lehti

4.12.2020

Fingerpori

comic