Uutiset

KiipFIT juostaan …Janakkalassa …syyskuussa

Liikuntatapahtuma KiipFIT järjestetään tänä vuonna jo neljättä kertaa Janakkalan Kiipulassa. Ajankohdaksi on yleisöpalautteen perusteella jälleen valittu syksy. Maastopuolimaraton ja kunto- ja kilpakympit kuntoillaan tulevana syksynä lauantaina 14. syyskuuta.

KiipFIT-tapahtuman reitit kulkevat Kiipulan ja Konttilan vaihtelevissa maastoissa. Kilpailukeskuksena on Kiipulan koulutus- ja kuntoutuskeskus, jossa sijaitsevat KiipFIT-expo, uimahalli- ja saunatilat, ruokala ja muut kilpailijoiden käytössä olevat palvelut.

Tapahtuman reitteihin ei tule ainakaan isoja muutoksia, sillä reitti on saanut paljon kiitosta kauneudestaan, haastavuudestaan ja monipuolisuudestaan.

– Saimme yli 170 vastausta viime syksyiseen palautekyselyymme. Palaute oli äärimmäisen positiivista ja ne pienetkin puutteet korjaamme ensi syksyksi, KiipFIT-tapahtuman ratamestari Kari Liukkonen kertoo.

KiipFIT tarjoaa jälleen ensi vuonna vaihtelevassa maastossa juostavan maastopuolimaratonin (21,1 km M/N, M/N40, M/N50, M/N60 ja M/N65) ja kilpakympin (M/N). Kymmenen kilometriä voi liikkua myös kuntosarjassa, jolloin matkan voi taittaa juosten, kävellen tai sauvakävellen. Kuntosarjassa ei ole virallista ajanottoa.

Maastopuolimaraton tarjoaa todellisen vaihtoehdon tasamaan reitteihin, sillä matkalla on kokonaisnousua peräti 460 metriä.

Ensi vuonna on jälleen luvassa myös yritysten joukkuekilpailu, jossa juoksijoiden yksilösuoritukset ratkaisevat sijoittumisen myös joukkuekisassa. Viime syksynä yrityssarjan voiton nappasi Hämeen Sanomien joukkue.

KiipFIT-tapahtuman ilmoittautuminen on alkanut ja ensimmäinen hintaporrastus on voimassa helmikuun loppuun saakka. Ilmoittautumismaksuun sisältyvät osallistumismitalin lisäksi tuotekassi, sauna- ja uimahallipalvelut sekä ateria noutopöydästä.

Tapahtuman järjestävät Janakkalan Jana yleisurheilu, Kiipulasäätiö ja Janakkalan kunta.

Tapahtumaan ilmoittautuminen ja lisätietoja nettisivujen (www.kiipfit.fi) kautta. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

25.11.2020

Fingerpori

comic