Uutiset

KiipFIT kuntoillaan jälleen syyskuussa

Perinteiseksi muodostunut KiipFIT-maastoliikuntatapahtuma kuntoillaan jälleen 6. syyskuuta Janakkalan Kiipulassa. Tarjolla on maastopuolimaratonin (M/N, M/N40, M/N50, M/N60, M/N65) lisäksi myös kunto- ja kilpakympit. Kilpasarjan kympillä juostaan yleisissä sarjoissa. Kuntosarjassa ei ole virallista ajanottoa.

Molemmilla matkoilla on tarjolla monipuolinen ja mielenkiintoinen reitti kauniissa Kiipulan ja Konttilan vaihtelevassa maastossa. Korkeuserot, kunto- ja kangaspolut, raskaat nousut sekä vauhdikkaat alamäet tarjoavat kuntoilijoille haastetta. Reitit voi kiertää juosten, kävellen tai sauvakävellen. Reiteillä on riittävästi huoltopisteitä sekä myös kilometritolpat. Maastopuolikkaalla on kuusi huoltopistettä.

Kuntoilun jälkeen Kiipulan sauna- ja uimahallipalvelut ovat kuntoilijoiden käytössä. Myös ruokailu noutopöydästä sisältyy ilmoittautumismaksuun. 1 000 ensimmäistä osallistumisen varmistanutta saa muhkean tuotekassin. Kilpasarjojen kolme parasta palkitaan, kaikille maaliin päässeille annetaan osallistujamitali. Mukana myös yrityssarja nelihenkisille joukkueille.

KiipFIT-tapahtuman edullisempi hintaporrastus on voimassa toukokuun loppuun. Juoksija- tai S-Etukortilla 5 euron alennus heinäkuun loppuun saakka. Ilmoittautuminen ja lisätietoja: www.kiipfit.fi. (HäSa)

Asiasanat