fbpx
Uutiset

Kirjastossa on Kanta-Hämeenlinnan paras palvelu

Kanta-Hämeenlinnan kirjastoista, pankeista ja apteekeista lähdetään hymyssä suin. Asiakastyytyväisyys on muutoinkin Kanta-Hämeenlinnassa viime vuotta korkeammalla tasolla. Eniten on kasvanut pankkien ja optikkoliikkeiden asiakastyytyväisyys.

Tulokset selviävät Tutkimus- ja analysointikeskus Takin tekemästä tutkimuksesta, jossa selvitettiin useiden toimialojen asiakastyytyväisyyttä. Tänä vuonna tyytyväisyyttä mitattiin viidennen kerran.

Hämeenlinnan kaupunginkirjastossa asioinut Heidi Leinonen pitää kirjastossa saamaansa palvelua hyvänä. Leinonen käy kirjastossa viikoittain lastensa Vivecan, 2, ja Benjaminin, 4, kanssa.

-Hyvään palveluun kuuluu, että on iloinen asenne. Sitä kirjaston henkilökunnalta löytyy.

-He ovat myös neuvoneet hyvin lainaussysteemin kanssa, joka ei ole entuudestaan tuttu. Annan kirjastolle kouluarvosanan 9, arvioi Punkalaitumelta perheineen muuttanut Leinonen.

Asiakastyytyväisyystutkimuksessa Kanta-Hämeenlinnaa verrattiin Kotkan-Haminan seutuun, Kouvolan seutuun sekä Lappeenrantaan ja Imatraan.

Parhaiten Kanta-Hämeenlinna pärjäsi alueellisesti juuri kirjastojen ja pankkien asiakastyytyväisyydessä, joissa molemmissa oli vähintään jaetulla ykkössijalla. Jumbosijaa se ei saanut missään toimialoissa. (HäSa)

Menot