Uutiset

Kirkkopuisto

Alkaa oikeasti hieman kyrsiä toi Hämeenlinnan Kirkkopuiston meininki. Olen itse nuori, en kuitenkaan ”kalkkis”, mutta tiedän missä menee fiksun käytöksen raja!

Haloo, teinit (en yleistä) yrittäkää oikeasti mennä hilluman jonnekin muualle kuin Kirkkopuistoon… johonkin missä voitte riehua niin paljon, kuin kropasta vaan irtoaa ja jos haluatte saada turpaanne ihan väkisillä, niin menkää sine minne nuoriso kokoontuu.

Olis tosi kiva kävellä kaupungin toisen laidan baarista toiseen kaupungin laitaan juhlimaan tietäen, että ei varmasti saa turpaansa Kirkkopuiston kulmilla.

Tuttavani hakattiin taannoin kyseisessä puistossa, tuloksena kallonmurtuma ja ruhjeita. Kuulinpa myöhemmin toisenkin tapauksen ja jälleen uhrina syytön ohikulkija, tuloksena tikkejä naamaan.

Miks teiän tarttee niitä nyrkkejä ja potkuja käyttää, mikä teitä vaivaa?

Voi voi teitä pikkusia, kun vanhempanne tietäis missä hillutte ja mitä teette! Eikö sinne Kirkkopuistoon voida laittaa pe- la yöksi vartijoita, koska siellä sattuu ja tapahtuu. Vai eikö rahat riitä? Joka viikonloppu menee paikattavaksi kuulemma keskimäärin kaksi ihmistä, jotka ovat saaneet selkäänsä juuri kyseisessä puistossa.

Lisäksi olis varmaan tosi kiva mennä lauantai aamuna esimerkiksi vihille ilman, että nurkissa haisee. Ällöä! Kun tajuaisitte edes käyttäytyä, niin ei siinä mitään! Hupaisaa koko hommassa on se, että puistossa hilluu alaikäisiä muksuja, jotka ei pääse vielä baarin, mutta kaupunkiinhan on päästävä. Tässä olis vanhemmillekin vähän haastetta… Miettikää sitä!

Ihan jees tyyppi

Hauho

Päivän lehti

3.6.2020