Uutiset

Kiskola ja Hakala IBU-cupissa Italiassa

Ahveniston Ampumahiihtäjien kaksikko Auli Kiskola ja Matti Hakala jatkaa kansainvälistä kilpailukauttaan IBU-cupin toisessa osakilpailussa Italian Ridnaussa.

Torstaina avausmatkana kilpailtiin sekaviesti, joka suomalaisten osalta päättyi sairastelun takia ulosliputukseen Tero Seppälän kolmannella osuudella.

Näin ankkuri Matti Hakala ei päässyt ladulle lainkaan ja Suomen loppusijoitus oli 18:s. Voiton vei Venäjä ennen Ranskaa (+0.24) ja Saksaa (+2.05/ 1 sakko). Mukana oli 24 joukkuetta.

– Terolle tuli yöllä joku ripuli ja maha meni sekaisin, eikä hän jaksanut kunnolla hiihtää. Oma kuntoni on tuntunut nyt paremmalta kuin Beitostölenissä, hiihto on tuntunut hyvältä, mutta kilpailussa sen vasta kunnolla näkee, Hakala kertoi.

Auli Kiskola avasi Suomen viestin ja vaihtoi neljäntenätoista (+1.33). Hän ampui nollat ja käytti yhteensä kolme varapatruunaa. Suvi Minkkisen osuudella Suomi putosi kolme sijaa (+4.07).

– Kiva oli aloittaa kun en ole varmaan ikinä ennen viestejä aloittanut. Makuuammunta oli huonoa, pysty ok. Hiihto oli aika vaihtelevaa vaikka vain 6 kilometriä hiihdettiin. Toivottavasti tämä avasi paikkoja lauantain pikakisaan, Kiskola tuumasi.

Lauantain pikakilpailujen jatkona sunnuntaina ohjelmassa ovat takaa-ajokilpailut. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

26.9.2020

Fingerpori

comic