Uutiset

Kissa toimi hammaslääkärin apulaisena

Amerikkalainen hammaslääkäri, joka muun muassa antoi kissansa peuhata hoitohuoneessa potilaskäyntien aikana, luopuu harjoittamasta ammattiaan.

Hoitotoimista kiinnostunut kissa ei ollut ainoa 82-vuotiaan mieslääkärin praktiikan epäkohdista. Hoitovälineet olivat joskus jääneet steriloimatta, jääkaapissa säilytettiin lääkkeiden lisäksi myös kissanruokaa ja niin edelleen.

Vuodesta 1953 alkaen ammattiaan harjoittanut hammaslääkäri ilmoitti luovuttavansa toimilupansa pois. Siitäkin huolimatta että hänen asianajajansa sanoi useiden syytösten oleva silkkaa potaskaa.

Ajokortiton humalainen nainen ajoi varastetulla autolla väärää kaistaa

Saksalaispoliisien pysäytettyä väärällä kaistalla ajopeliään ohjastaneen naisen, virkavallan edustajat joutuivat hämmästymään enemmän kuin lääkäri määrää.

Kävi ilmi, että vastaantulevan liikenteen kaistalla seitsemän kilometriä viihtynyt puolalaisnainen ei ensinnäkään omista ajokorttia. Sen lisäksi hän oli juovuksissa turpeasti yli suurimman sallitun veren alkoholipitoisuuden. Ja kuin jalokivenä kruunuun naisen käytössä ollut auto oli varastettu.

– En muista yhtäkään vastaavaa tapausta virkakauteni ajalta, Wiesbadenin poliisin tiedottaja Helmuth Klinger päivittelee.

– Sellaista kyllä sattuu, että ihmiset ajavat juovuksissa päin punaista. Mutta autovarkaat tekevät yleensä kaikkensa, jottei poliisilla olisi syytä kiinnittää heihin huomiota, Klinger jatkaa.

Rättipokerin ennätyskisa suunnitteilla Irlannissa

Irlannissa on suunnitteilla ennätysmäisen suuri rättipokerikilpailu. Hankkeen takana on vedonlyöntiä välittävä firma Paddy Power.

Idea rättipokerin jättitapahtumasta syntyi alun perin aprillipäivän vitsinä. Ajatus herätti kuitenkin niin paljon kiinnostusta, että Paddy Power päätti tarttua asiaan tosissaan.

– Tutkimme, onko tällaisen tapahtuman järjestäminen mahdollista vai joutuisimmeko siitä vankilaan, kertoi Paddy Powerin edustaja, joka hänkin on nimeltään Paddy Power.

Hänen mukaansa rättipokerin kisalla pyrittäisiin Guinnessin ennätyskirjaan.

Rättipokerissa kunkin kierroksen häviäjä joutuu riisumaan päältään yhden vaatekappaleen.

STT

Mainos