Uutiset

"Kivaahan tämä on"

Ei mansikoita eikä herneitä, vaan tällä kertaa Hämeenlinnan torilla oli tarjolla salibandyä.

Hämeen Snipersin ei tarvinnut katua osallistumistaan perjantaina ja lauantaina Hämeenlinnan torilla pelattuun ulkosalibandyturnaukseen. Kaveriporukasta koottu joukkue ei yltänyt mitaleille, mutta se ei poikia harmittanut. Ensimmäistä kertaa lähes täysimittaisella salibandykentällä ulkona pelattu turnaus sai pelaajilta kiitosta.?

-Kivaahan tämä on. Toivottavasti tapahtuma saa tuulta purjeisiinsa tulevina vuosina ja mukaan myös lisää joukkueita, toivoi Snipersin Mikko Puputti.

Myös Puputin joukkuetoverit Antti Helmi ja Anssi Myllymaa viihtyivät torin salibandyareenalla.

-Voitimme kaksi peliä ja hävisimme kaksi, eli olimme lopulta viidensiä. Salibandy sujuu näköjään ihan hyvin ulkosallakin – ainakin kuivalla ja tuulettomalla kelillä, kaverit kertoivat.

Uudelleen ensi vuonna

Hämeenlinnan turnauksen puuhamiehiin kuulunut Antti Kilappa oli myös tyytyväinen turnauksen antiin. Menoa ei lopulta näyttänyt haittaavan edes loivaan ylämäkeen pelaaminen.

-No vain sen verran, ettemme saaneet koottua ihan minimimittaista 36×18 metrin salibandykenttää, vaan pelasimme 35×17,5 metrin areenalla. Kentän alustaa meillä olisi ollut isompaankin alueeseen, mutta tori nousee kirkkoa kohden liian jyrkästi.

-Hämeenlinnan turnaus oli kuitenkin historiallinen, sillä nyt pääsimme pelaamaan oikeaa ulkosalibandyä, eikä vaan katusählyä, Kilappa muistutti.

Tallink Summer Floorball -turnauksen tuloksia: Semifinaalit: Äijät-VKTP 7-3, LaSB-HaU 9-2. Sijat 5-6: Hämeen Snipers-Otradnoe (Pietari) 7-2. Sijat 3-4: HaU-VKTP 8-7. Finaali: Äijät-LaSB 6-4. (HäSa)

Päivän lehti

4.12.2020

Fingerpori

comic