Uutiset

Kohtelias ryöstäjä alensi vaatimustasoaan

Saksalaisen ryöstäjän uhkaava käyttäytyminen rannikkokaupunki Binzissä kääntyi lopulta noloksi ruinaamiseksi.

Ryöstäjä vaati veitsellä uhaten eläkeläisnaista luovuttamaan käsilaukkunsa ryöstäjän haltuun. Kasvonsa naamioineen miehen veitsi oli vielä kaiken lisäksi harvinaisen komea. Terällä oli mittaa peräti 25 senttiä.

Eläkeläisnaisella ei kuitenkaan ollut aikomustakaan luovuttaa omaisuuttaan veitsimiehelle. Tämä sai ryöstäjän alentamaan vaatimuksiaan.

– No jospa antaisitte minulle edes bussirahan. Se tekisi 3.40, uhriaan koko ajan teititellyt kohtelias ryöstäjä ehdotti.
Nainen ei vaivautunut vieläkään edes vastaamaan ryöstäjälle. Hän vain yksinkertaisesti käveli tiehensä jättäen naamioituineen voron seisomaan avuttomana veitsi kädessään.

– Teitittelystä päätellen ryöstäjä oli asialla ensimmäistä kertaa, poliisin tiedottaja olettaa.

Labradorinnoutaja pelasti pikkupojan joesta

Labradorinnoutaja Zion, ikää kaksi vuotta, suoritti melkoisen sankariteon Coloradon Glenwood Springsissä viime sunnuntaina. Zion pelasti yhdeksänvuotiaan Ryan Rambon hengen.

Ryan Rambo oli jokiajelulla uimapatjallaan. Epäonnisen pojan uimapatja osui tukkiin, minkä vuoksi yhdeksänvuotias lensi komeassa kaaressa jokeen. Samalla uimapatja meni virran mukana omia menojaan. Ryan Rambon ainoaksi mahdollisuudeksi jäi pyytää kovaäänisesti apua.

Yksi avunhuudot kuulleista oli rannalla omistajansa kanssa aikaansa viettämässä ollut labradorinnoutaja Zion. Sillä ei kuono pitkään tuhissut, kun se säntäsi uintimatkalleen kohti poikaa. Zion ui pojan viereen, ja poika tarttui koiraan kiinni. Sen jälkeen labradorinnoutaja ui takaisin rantaan poika kyydissään.

– Tämä on toisaalta ironista. Me olemme tällä alueella nimenomaan tulvaa paossa, ja sitten poika melkein hukkuu jokeen, kertoo Ryanin äiti Deana Rambo huojentuneena.

Panttivankidraama saksalaiseen malliin

Saksalainen nainen huomasi Münchbergissä toimivalla huoltoasemalla bensiinilaskua maksaessaan, että rahaa ei olekaan tarpeeksi koko laskun maksamiseen.

Nainen keksi oivallisen syyn päästä jatkamaan matkaansa. Hän jätti mukana olleen ystävänsä pantiksi huoltoasemalle ja lupasi tulla vapauttaman tämän haettuaan bensalaskun maksamiseen tarvittavat rahat.

Mutta eipähän vain tullut. Kun panttivangiksi jätetty ystävätär oli kaksi tuntia norkoillut huoltoaseman tiloissa, henkilökunta kutsui poliisit paikalle.

Panttivankia hetken kuulusteltuaan poliisi päästi hänet menemään. Panttivangin autoilevalle ystävälle poliisit ovat varanneet huomattavasti enemmän kuulusteluaikaa.

STT

Mainos