Uutiset

Koko kansan arvojohtaja

Olla halukkuutta palvelella muita – siinä piilee suuruuden salaisuus!

Käynnissä olevassa presidenttipelissä on ollut havaittavissa merkittäviä eroja siinä, kuinka ehdokkaat ovat sitoutuneet kampanjaan ja millä halukkuudella, asenteella he ovat liikkeellä!

Mielestäni presidentti on koko Suomen kansan arvojohtaja, suunnan näyttäjä, jolla tulee olla vankka vakaumus ja jonka halukkuuteen tehdä omaa työtä tosissaan tulee meidän kansalaisten luottaa.

Asenne tuota työtä kohtaan on melkein tärkeämpää kuin menneisyys, olosuhteet tai epäonnistumiset. Tai se, mitä muut mahdollisesti sanovat.

Juuri silloin me tarvitsemme oikean suunnan näyttäjää, jos olosuhteet ovat heikot tai asiat menevät pieleen. Silloin tulee kansalaisilla olla varmuus siitä, että joku haluaa ohjata asioita oikeaan suuntaan.

Kun me muut tiedämme, että suunta on oikea, on meidän helpompaa jatkaa matkaa.

Presidentillä tulee olla kykyä nähdä asioita pidemmälle – myös silloin, kun kiitosta ei päätöksistä synny.

Silloin tulee vakaumuksen pysyä yhtä vahvana.

Mielestäni Suomi tarvitsee vahvaa arvojohtajaa, joka on valmis sitoutumaan työhönsä siten, että arvostaa jokaisen kansalaisen työpanoksen yhtä arvokkaaksi sekä pyrkii luomaan oikeudenmukaiset olosuhteet kaikille kansalaisille.Tarvitsemme presidenttiä, jolla on halua viedä Suomea ja suomalaisia eteenpäin.

Mielestäni Suomi tarvitsee presidentin, jolla on näkemyksiä, tavoitteita ja halua toteuttaa ne. Siksi valintani on Sauli Niinistö.

Jaana Paavilainen

yrittäjä

Hämeenlinna

Päivän lehti

29.10.2020

Fingerpori

comic