Uutiset

Kolu sopi kahdesta kaudesta Härmään

Viime kaudella 25 ottelussa jalkapallon Kakkosessa Hämeenlinnan Härmää edustanut Eetu Kolu, 19, on allekirjoittanut kahden vuoden sopimuksen vihreäpaitojen kanssa. Viime kauden päätteeksi Kolu tavoitteli sopimusta ylemmille sarjatasoille ja lähti testeihin, mutta päätyi lopulta palaamaan Härmään.

– Olin ensin Lahdessa, mutta siellä oli omasta takaa samantyylisiä pelaajia, joten en saanut sopimusta. Sieltä sitten menin MyPaan ja olin ensin kolme päivää testissä, jonka jälkeen valmentaja sanoi, että hän haluaa nähdä lisää. Muutin muiden testipelaajien kanssa samaan kämppään. Loppujen lopuksi seura teki sopimukset ulkomaalaispelaajien kanssa, joten ei tullut sinnekään sopimusta. Olin vielä KooTeePeessä pari päivää, mutta pelasin puolikkaan pelin, jonka jälkeen tulin kipeäksi. Parin viikon päästä piti mennä uudestaan näytille, mutta tulin taas kipeäksi, Kolu manasi huonoa tuuriaan.

Kolulla on mahdollisuus lähteä pelaamaan korkeammalle sarjatasolle, jos paikka aukeaa.

Kymppipaikalle kaavailtu pelaaja uskoo joukkueen säilyvän Kakkosessa.

– Uskon, että olemme aika samoilla sijoilla kun viime kaudella, ehkä vähän korkeammalle, jos saamme kaikki terveiksi. Henkilökohtaisesti tavoitteena on pelata joka peli niin hyvin kun pystyn ja yrittää kehittyä. Hyvien peliesitysten avulla on mahdollisuus päästä korkeammalle, määrätietoinen Kolu suunnitteli.

Härmän valmentaja Janne Hyökyvaara on mielissään Kolun päätöksestä palata Härmään.

– Olimme jutuissa koko ajan, kun Eetu oli joukkueita kiertämässä. Toivotaan, että Eetu jossain vaiheessa pomppaa ylöspäin. Pojalla on kova halu, joten on kiva auttaa häntä, Hyökyvaara selvitti. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

21.9.2020

Fingerpori

comic