Uutiset

Körö körö kirkkoon, papinmuorin marihuanapenkkiin

Bulgarian poliisi on pidättänyt pappismiehen tämän kieltäydyttyä lopettamasta marihuanan kasvattamista.

Kladenstin kylässä pappina toimiva 63-vuotias joutui poliisin huostaan tiistaina tehdyn ratsian jälkeen. Papin kotoa löytyi marihuanaa ja kodin lähellä olevalta pellolta lukuisia istutuksia.

Samalta papilta on jo aiemmin takavarikoitu marihuanaa lukuisa kertoja. Mennessään tiistaina tekemään ratsiaa poliisit tiesivät varmasti löytävänsä huumeita.

– Hän ei sitten ilmeisesti suostunut luopumaan harrastuksestaan, poliisin tiedottaja huokaisee.

STT

Kuollut mies kummittelee, mutta ei maksa elatusmaksujaan

Poliisi on Etelä-Carolinan osavaltiossa pidättänyt miehen, joka yli 25 vuotta sitten hankkiutui kuolleiden kirjoihin välttääkseen maksamasta elatusmaksujaan.

Miehen sukulainen ilmoitti oikeusistuimelle vuonna 1979, että elatusmaksunsa laiminlyönyt 58-vuotias on kuollut Alabamassa kapakkatappelussa. Silloin miehelle oli kertynyt maksamattomia ruokkoja noin 3 500 euron verran.

Kaikkiaan miehelle ehti kertyä maksettavaa noin 30 000 euroa. Hän on viimeisten 20 vuoden ajan käyttänyt oikeaa nimeään ja ehtinyt elämänsä aikana avioitua neljä kertaa.

Viime viikolla eräs miehen entisistä vaimoista otti yhteyttä poliisiin ja kertoi, että 1970-luvun lopussa tullut ilmoitus miehen kuolemasta oli vähintään yli neljännesvuosisadan verran etuajassa.

Tilanteen saaman käänteen takia vaikeuksissa ei nyt ole pelkästään ex-ruumis. Myös hänen kuolemastaan ilmoittanut henkilö on joutumassa liriin.

STT

Kissa pelasti kaksijalkaisia

Kissan nopea toiminta todennäköisesti pelasti Jean Poolen ja hänen yhdeksän kuukauden ikäisen lapsenlapsensa hengen. Princess-kissa herätti päiväunilla olleen kaksikon huolestuttuaan asunnossa riehuneesta tulipalosta.

Rouva Poole totesi tilanteen, nappasi lapsenlapsen syliinsä ja paineli ulos takaovesta. Hetken kuluttua hän palasi hakemaan seitsemänvuotiaan Prinsessan pois savun keskeltä.

– Kissa herätti minut. Muuten tässä olisi voinut käydä huonosti, Poole mietiskelee.

STT

Päivän lehti

24.10.2020

Fingerpori

comic