Uutiset

Korvakangas laukoi voittomaalin

HPK:n A-nuoret hallitsivat liigaotteluaan lappeenrantalaista SaiPaa vastaan selvästi, mutta jännäksi meni silti. Täydet pisteet taanneen 2-1 (1-0, 0-0, 1-1) -voittomaalin laukoi Kerhon puolustaja Jussi Korvakangas, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä reilut kuusi minuuttia.

SaiPa oli tullut pari minuuttia aikaisemmin tasoihin Teemu Linkomaan ylivoimamaalilla.

Ensimmäisen maalinsa Kerho teki ensimmäisessä erässä. Miika Heikkilä vei kotijoukkueen johtoon ylivoimalla Teemu Rautiaisen ja Ville-Veikko Eerolan syöttöjen jälkeen.

-Painettiin päälle niin kuin sovittu oli. Olisi vaan pitänyt paikoista tehdä maaleja. Etenkin toista erää veimme täysin, mietti HPK:n A-nuorten päävalmentaja Olli Salo.

Salo oli tyytyväinen joukkueensa ilmeeseen.

-Hyvä taistelu. Pelillisesti olemme menneet koko ajan eteenpäin ja henki on hyvä. Olemme saaneet pelin rakennetta paremmaksi ja pelimme on tiivistynyt. Mutta ei sillä rakenteellakaan mitään tee, ellei ole sydän mukana ja hommassa työn tekemisen meininkiä.

HPK:n A-nuorissa pelasi keskiviikkona neljä B-junioria. Maalivahti Juuse Saros torjui HPK:lle toisen peräkkäisen voiton.

-Poika on pelannut meillä hyvin. Hänhän on B-junioreissa ollut loistava, Salo kehui.

Kerholta puuttuivat muun muassa alkukauden mainiosti pelanneet hyökkääjät Robert Leino ja Marko Rairama. Leino potee lievää käsivammaa ja Rairama oli keskiviikkona pelikiellossa.

HPK jatkaa A-nuorten liigaa lauantaina kotiottelulla Tampereen Ilvestä vastaan. (Häsa)