Uutiset

Kotiseutuiltamat Tuuloksen malliin

Tuuloksen Pirtillä järjestetään kotiseutuiltamat tuuloslaiseen malliin lauantaina 19. maaliskuuta.

Iltamat esittelevät uuden Hämeenlinnan Tuuloksen pitäjää ja sen osaajia ja taitajia eri ohjelmanumeroin. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Kello 19 alkavien iltamien ohjelmallinen osuus sisältää muun muassa puhetta ja tarinaa, musiikkia ja näytelmää. Musiikkia esittävät Arja Näsi ja Sakari Silpola. Ydin-Hämeen aluetoimikunnan tervehdyksen tilaisuuteen tuo puheenjohtaja Jouni Lehtonen, ja Tuuloksesta tarinoi Kirsti Häppölä.

Kyläkaava-arkkitehti Satu Huuhka kertoo iltamissa Tuuloksesta tänään, ja ohjelma huipentuu Ruuttanäyttämön esittämään näytelmään. Lisäksi iltamissa luovutetaan iltamaviesti seuraavien iltamien järjestelyistä vastaavalle pitäjälle.

Väliajan jälkeen on tanssit, ja musiikista vastaa Kohisevat Voxit. Lions Club Hämeenlinnan Liinut pitävät väliajalla puffettia sekä tarjoilevat vieraille tervetulokahvit klo 18.30-19.00.

Kotiseutuiltamien järjestelyistä vastaavat Tuulos-Seura ja Linnaseudun Pitäjärinki-hanke. Tuuloksen Pirtille mahtuu noin 130 iltamavierasta.

Iltamat ovat jatkoa marraskuussa 2008 Hämeenlinnan Palokunnantalolla sekä tammikuussa 2010 Hauholla Hauhotalossa järjestetyille kotiseutuiltamille. Tapahtuma pyritään järjestämään vuosittain kunkin pitäjän esittäytyessä vuorollaan omine taitajineen. (HäSa)

Päivän lehti

5.12.2020

Fingerpori

comic