Uutiset

Kotosalla-asunnot synnyttivät jonon

Moottoritien katteelle tulevaa Kotosalla-taloa esiteltiin ulkoilmatapahtumalla viime viikon perjantaina. Yli 55-vuotiaille tarkoitetut asunnot houkuttelivat kiinnostuneita paikalle niin paljon, että tarjolla olleelle sopalle kerääntyi luikerteleva jono.

Kaikki eivät olleet luonnollisestikaan paikalla ostomielessä, vaan liikkeelle panevana voimana oli myös uteliaisuus.

– Ainakin talo on lähellä keskustaa ja palveluita. Hinnat ovat korkeat, mutta selvähän se on, että uusi maksaa. Ja eipähän ainakaan heti tarvitisi tehdä remonttia, kaksi uteliaisuudesta tapahtumaan tullutta ystävystä tuumasi.

– Vanhemmalle ihmiselle talo on varmasti turvallinen, ja kulku sisällä on esteetöntä. Myös seuraa siellä on, se on tärkeää, yksi katsojista pohti kerättyään asunnoista tietoa tuttavalleen.

Kaksi loitompana seissyttä pariskuntaa puuskahti, että he eivät ainakaan muuttaisi tuollaiseen paikkaan.

Kysyntää on

NCC asuntomyynnin myyntineuvottelija Eeva Vanhatalo piti paikalle tulleiden ihmisten määrää ilahduttavana.

– Nousevat talot ovat erittäin keskeisellä paikalla Hämeenlinnassa, ja olemme havainneet niiden kiinnostavan ihmisiä kovasti. Sen vuoksi päätimme järjestää tilaisuudenkin rakennustyömaan lähellä. Ihmisten kanssa käytiin todella vilkasta keskustelua, ja tulevan talon näkymiä sekä ilmansuuntia oli helppo havainnollistaa. Tilaisuudesta saimme oikein hyvää palautetta, hän kertoo.

Asuntoja tulee Tulliaukion Kotosalla-konseptin taloon kaikkiaan 47 kappaletta.  Vanhatalon mukaan niiden kysyntä on ollut vilkasta, ja perjantaisen tilaisuuden jälkeen se on vielä entisestään vilkastunut.

– Asunnoista on tällä hetkellä myyty koko ylin 6. kerros, ja lisäksi huoneistoja on mennyt tasaisesti ympäri taloa. Vapaana on vielä kaikkia asuntotyyppejä, mutta kolmioista kiinnostuneiden on syytä pitää kiirettä, sillä niitä on jäljellä enää l2 kappaletta. Myös sisustuksesta kiinnostuneiden h-hetki alkaa olla käsillä, sillä erilaiset muutostyöt ja materiaalivalinnat alkavat olla juuri nyt ajankohtaisia, Vanhatalo muistuttaa. 

Tulliaukion talon arvioitu valmistumisaika on joulukuussa 2013. Työmaa on tällä hetkellä hyvin aikataulussaan.

Päivän lehti

20.10.2020

Fingerpori

comic