Uutiset

Kräts. Tämä on testiajo. Piip.

Kratsssh. Kriik. Plik plok. Vrrrrrr.

Piip.

Piiiip.

Dingdong.

Vrrrrrrrrrrr.

Tring! Tämä on korvaavan toimittajan, malli HäSaC2MR:n koeajo. Jos haluat jatkaa, paina aloitusnäppäintä.

No niin. Kuka vielä väittää, ettei tekniikalla voisi korvata ihmistä? Tämän näytetekstin lisäksi rohkaisevia esimerkkejä tarjoavat tuoreimmat numerot lehdistä Kodin Kuvalehti ja Image.

Nämä toistaiseksi ihmisvoimin tuotettavat paperiobjektit
rohkaisevat meitä. Pian koittaa aika, jolloin – toistaiseksi olemassa olevien – ihmisten ei tarvitse enää tuhlata aikaa masentaviin, vikoja ja kurjuutta pursuaviin kontakteihin oman lajinsa yksilöiden kanssa.

Etenkään ei tarvitse altistua rasittaville tunnetiloille tai uhkia uhkuvalle bakteerienvaihdolle koskettamalla jotakuta saman tympeän, lämminihoisen lajin edustajaa. Ei vierasta eikä tuttua.

Vrrr. Piip.

Kodin Kuvalehti aavistelee, että japanilaiset onnistuvat pian pyrkimyksissään kehittää täydellisiksi ”empatiarobotit”, eräänlaiset täyden palvelun viihdekeskukset, joiden saavutuksista puuttuu toistaiseksi ainoastaan ihmisen korvaaminen myös tunnetasolla.

Kling.

Tuorein Image-lehti vahvistaa ainakin jotain tämänsuuntaista korvaamista jo tapahtuneen. Metallinen hurraa-huuto amerikkalaisille, joiden älynväläys on esimerkiksi The Thrillhammer, noin 4000 euron arvoinen seksituoli.

Toinen mokoma kunniaa nettiin kytkettäville seksileluille, joiden ansiosta likainen liha voi maata vaikka toisella puolella maapalloa. Vieraan hien sijasta kotiin tarvitaan vain netti, muutama lelu, mikrofoni ja kamera.

Hikz. Anteeksi. Korvaava toimittaja osoittaa liikaa inhimillisyyttä.

Error.

ERROR.


Tsssshhhh.

Päivän lehti

21.10.2020

Fingerpori

comic