Uutiset

Kujalalla ja Sinkkosella …edessä SM-kisat

Hämeenlinnan Kushin-Kanin potkunyrkkeilijät Pyry Kujala ja Virve Sinkkonen valmistautuvat pääsiäisviikonloppuna käytäviin potkunyrkkeilyn SM-kisoihin. Kisat järjestetään tällä kertaa vain Low Kick – eli alapotkusäännöillä.

Kujala lähtee puolustamaan viime vuoden mestaruutta ja hänen sarjansa on jälleen yksi isoimmista.

– Vanhoja tuttuja siellä taas on ja kovin vastustaja on varmasti Vantaan Kamppailukeskusta edustava Korede Lawrence, kertoo Kujala.

– Valmistautuminen on mennyt hyvin ja olen luottavaisin mielin lähdössä taistelemaan kultamitalista, jatkaa alle 63,5 kg:n sarjassa otteleva Kujala.

Hetken taukoa ottelemisesta pitänyt Virve Sinkkonen lähtee haastamaan vastustajia kisojen isoimpaan sarjaan. Peräti seitsemän ottelijaa on ilmoittautunut naisten alle 6 5kg:n sarjaan.

– Varmasti saadaan hyvät ja tiukat ottelut aikaiseksi. Kaiken pitäisi olla nyt valmista ja fiilis on hyvä ja kaikki mahdollisuudet kultaan on ja sitähän sieltä haen, Sinkkonen selvittää.

Myös Shamil Seifullan piti otella SM-kisoissa, mutta hän joutui päättämään kautensa jo ennen kuin se ehtii kunnolla alkamaankaan.

– Loukkasin käteni nyrkkeilyottelussa ja nyt se operoitiin sekä kipsattiin. Neljä viikkoa kipsi on kädessä ja kahden kuukauden päästä saan ehkä jo lyödä sillä, Seifulla kertoo. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

24.10.2020

Fingerpori

comic