fbpx
Uutiset

Kukkakauppa muuttaa vanhaan pankkisaliin

Parolan Kukkakaupan ikkunoissa on isot muuttomyynti-ilmoitukset. Ne on myös huomattu, sillä kaupan ovi käy taajaan ja kaikilla asiakkailla on sama kysymys: ette kai te muuta kokonaan pois paikkakunnalta.

-Meillä pitäisi olla joku nauha pyörimässä täällä, sillä kaikki kysyvät samaa, nauraa kukkakaupan yrittäjä Aniitta Salmi.

Parolan Kukkakauppa ei vaihda paikkakuntaa, vaan muuttomatka on varsin lyhyt. Liike siirtyy entisen Nordean rakennukseen vanhan pankkisalin paikalle. Salmi odottaa jo innoissaan kolmen suuren näyteikkunan somistamista.

Liike on suljettuna muuton takia muutaman päivän viikon 14 alussa. Viralliset avajaiset uudessa myymälässä järjestetään perjantaina 8. huhtikuuta.


Yritys yli 60-vuotias

Parolan Kukkakauppa on toiminut nykyisissä tiloissaan K-kaupan naapurissa 18 vuotta, ja Aniitta Salmi on toiminut liikkeen yrittäjänä yhtä kauan.

Hän kertoo, että muuttoajatus on muhinut vuoden verran.

-Meillä olisi ollut mahdollisuus jatkaa nykyisissä tiloissa vuoden loppuun, mutta tämä kevät on parempi ajankohta muutolle, kun mies on ehtinyt remontoida tilaa, Salmi sanoo.

Hänen puolisonsa Mika Salmi toimii viherrakennusalan yrittäjänä.

Parolan Kukkakauppa keskittyy nimensä mukaisesti kukkiin, viherkasveihin ja sidontatöihin sekä lahjatavaroihin. Puutarhapuolen valikoimaa liikkeessä ei juurikaan ole.

Parolan Kukkakauppa on perustettu vuonna 1949, ja Salmet ostivat sen vuonna 1994. (HäSa)

Menot