Uutiset

Kukostensyjän kissat

Vastausta viime viikon perjantain lehdessä olleeseen mielipidekirjoitukseen Kukostensyjän kissoista:

Täytyy tuoda tässä esiin myös kissojen ystävän kanta, tähän todella karvoja nostattavaan kirjoitukseen.

Ensinnäkin, en usko, että kissat ovat kertomallasi tavalla aina viettämässä lokosia hetkiä terassillasi kun silmäsi välttää,ellet sitten ole jo niitä jollakin aineella johonkin nirvanaan saattanut, ja toiseksi kuvaamasi kissat ovat todennäköisesti ”metsäläisiä” eivätkä kenenkäänlemmikkejä, koska karvan lähtö on noin suunnatonta, että terassisisuorastaan tursuaa niitä karvoja.

Tiedätkö, että kissa ei ole tyhmä eläin, se vaistoaa hyvinkin herkästi milloin se ei ole tervetullut ja jos nyt sattuu olemaan jääräpäinen yksilö, joka on päättänyt tulla elämäsi pilaamaan, voit koittaa lempeämpiä karkottamiskeinoja, näitä on nimittäin monia, kuten varmasti tiedät.

Sitä en väitä, etteikö hiekkalaatikon tärveleminen ole kurjaa, olen nimittäin itsekin äiti, mutta samalla lailla sinä olet vastuussa siitä mitä lapsesi laittaa suuhun, kun velvoitat kissanomistajaa olemaan vastuussalemmikistään.

Oletko ajatellut, kuinka ” törkyisiä” ovat leikkipuistot ja uimarannat, siellä saattaa nuoriso olla illanvietossaan pissinyt nurmikolle missä lapsesi leikkii, tai entäpä linnut, muun muassa lokit, ne saattavat heittää suorastaan paskaa niskaan.

Kukostensyrjällä on enemmän jäniksiä kuin kissoja, asun nimittäin itsekin siellä, miten nämä olet ajatellut hoitaa pois päiviltä elämääsi pilaamasta? Ne vasta todellisia ”jätekoneita” ovat.

Jospa koittaisit sopeutua ja elää tässä ihmisen myrkyttämässä maassa ja jättäisit naapurin kissat ja kaikki muutkin eläimet rauhaan, näin säilyy naapurisopukin paremmin. Kukostensyrjä on erittäin mukava ja rauhallinen asuinalue meille kaikille, niin kissoille, koirille, linnuille kuin pupuillekkin. Kissa ei nimttäin näin luonnonläheisellä alueella missään nimessä kuulu talutusnuoraan, ja toisin kuin väitit, täällä on aivan hyvin tilaa meille kaikille.

Naarastiikeri

Hämeenlinna

Päivän lehti

4.8.2020