fbpx
Uutiset

Kuortin huoltoaseman liepeillä tehty poliisioperaatio liittyy henkirikokseen Keski-Suomessa - neljä ihmistä otettu kiinni

Etelä-Savon Kuortissa tehty poliisioperaatio liittyy Leivonmäellä yksityisasunnossa toissa yönä tapahtuneeseen henkirikokseen, kertoo Itä-Suomen poliisi. Poliisi otti jo eilen illalla kiinni neljä ihmistä tapaukseen liittyen. Kiinni otettuja on kuulusteltu tänään.

Kuortin ABC-huoltoaseman liepeillä Pertunmaalla Etelä-Savossa alkoi eilen poliisioperaatio, josta poliisi oli ensin vaitonainen. Nyt poliisi kertoo tapauksen liittyvän Keski-Suomen Leivonmäellä tapahtuneeseen henkirikokseen. Rikoksen uhrin henkilöllisyyden varmistaminen on vielä kesken.

Poliisi kertoo saaneensa tiedon epäillystä henkirikoksesta torstaina kello viiden aikaan iltapäivällä.

MTV:n mukaan kiinni otetuilla ei ole vakavaa rikostaustaa.

Henkirikostutkinnan vuoksi ABC Kuortin pihaa alettiin eristää eilisillalla, ja tänään eristys on jatkunut poliisin teknisen ja taktisen tutkinnan vuoksi.

– Päivänäöllä tehdään vielä aika paljon hommia, ja eristys on päällä, kertoi komisario Sami Joutjärvi Itä-Suomen poliisista aamulla.

Apua eristykseen on saatu Puolustusvoimilta.

ABC-asema on kuitenkin toiminut koko ajan normaalisti. Huoltoaseman liikennemyymäläpäällikkö Petri Seppänen kertoi STT:lle aamulla, että ABC on ollut auki eikä poliisioperaatio ole vaikuttanut siihen.

Seppäsen mukaan Puolustusvoimien henkilöstöä oli paikalla yhä aamulla. Eristetty alue on huoltoaseman takapihalla.

– Käytännössä rekkojen tankkauspisteeltä poistuva tie, jonka varrella on matkaparkki, Seppänen kuvailee aluetta.

Matkailuajoneuvoja ei ole voinut parkkeerata niille tarkoitetulle alueelle, mutta muuten eristys ei Seppäsen mukaan ole vaikuttanut paikan päällä ja tilanne on rauhallinen.

Komisario Joutjärvi ei ota kantaa siihen, tuliko aloite operaatioon poliisilta itseltään tai hälyttikö esimerkiksi ABC virkavallan paikalle.

Liikennemyymäläpäällikkö Seppäsen mukaan poliisi ei ole kertonut hänellekään, mistä operaatiossa on kyse.


https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/mtv-uutisten-lahde-kuortin-mittavassa-operaatiossa-kyse-henkirikoksesta-useita-kiinni/7121888#gs.z9TfbsM

Asiasanat

Menot