Uutiset

Kuriton Steelers jäi pisteittä Helsingissä

Hämeenlinnan Steelers joutui pettymään sunnuntaina salibandyn Divarissa. Helsingissä vieraillut Steelers jäi pisteittä M-Teamia vastaan numeroin 7–6 (2–0, 4–2, 1–4).

– Saimme lopussa tehtyä muutaman maalin, muuten peli oli umpisurkeaa, kommentoi Steelersin päävalmentaja Petri Kemppainen.

Kemppaista sapetti varsinkin toinen erä, jossa Steelers päästi vastustajan turhan pitkälle karkumatkalle.

– Toinen erä oli erittäin kuritonta pelaamista. Otimme kaksi jäähyä mussuttamisesta ja peli oli pahimmillaan 5–0. Paikkoja meillä oli älyttömästi. Vastustaja teki seitsemän maalia ja me kuusi, Kemppainen tiivisti.

Päävalmentaja antoi puhtaat paperit joukkueen kolmannelle ketjulle. Miiro Maunula iski kaksi maalia ja Janne Ijäs yhden.

– Muutama avainpelaajamme on tällä hetkellä sellainen, että kiukuttelu alkaa, kun itselle ei tule pisteitä. Sellaisella käytöksellä ei ainakaan kohenneta joukkuehenkeä, Kemppainen suomi omiaan.

Steelersin kauden tavoite on nousta salibandyliigaan.

– Pelejä on vielä paljon jäljellä, mutta tällä hetkellä jokaisen pelin jälkeen joutuu kertomaan saman stoorin. Juuri nyt ei näytä hyvältä. Kohta homman pitää muuttua. Karhut tulee keskiviikkona Iittalaan ja siitä yritämme taas parantaa, päävalmentaja lupasi. (HäSa)

Asiasanat

Mainos