fbpx
Uutiset

"Kuumille soittoäänille" oma top 20

Amerikkalainen musiikkialan julkaisu alkaa julkaista muiden äänitemyyntilistojensa lisäksi myös matkapuhelimien soittoäänien top 20 -listaa.

Uusi lista, nimeltään Billboard Hot Ringtones Chart, pistää joka viikko soittoäänet järjestykseen kertoen melodian nimen, sen levyversion esittäjän, edellisen viikon listasijoituksen ja listaviikkojen lukumäärän.

Soittoäänistä on nopeasti kasvanut suuren luokan bisnestä. Viime vuonna soittoäänimarkkinoiden arvo nousi alan arvioiden mukaan jo yli 2,5 miljardin euron.

STT-Reuters

Cole heitti Fergusonia pizzalla

Brittilehti The Sun väittää, että Manchester Unitedin valmentajan Alex Fergusonin päällensä saama ruoka oli Arsenalin puolustajan Ashley Colen heittämä pizzapala. Välikohtaus sattui sunnuntaina, kun United oli 2-0-voitollaan katkaissut Arsenalin 49 perättäisen tappiottoman ottelun jakson.

Ottelun jälkeen Ferguson sai päälleen eri tietojen mukaan joko pizzaa, keittoa tai sämpylää tai kaikkien kolmen yhdistelmän ja joutui vaihtamaan pukunsa ennen tv-haastattelua.

The Sun väittää nyt, että pizzanviskaaja oli Cole, joka yritti osua Unitedin hyökkääjään Ruud van Nistelrooyhin. Ottelun aikana van Nistelrooy taklasi Colea rajusti ja sai tiistaina tapauksen vuoksi kolmen ottelun pelikiellon.

STT-AFP

Brittimies huristeli juovuksissa ruohonleikkurilla

Brittimiehen huristelu juovuksissa ruohonleikkurilla päättyi ajokortin menettämiseen vuodeksi ja 362 euron suuruisiin sakkoihin.

Cheltenhamissa toimiva oikeusistuin katsoi Michael Mennellin, 50, syyllistyneen istuttavan mallin ruohonleikkuria lennokkaasti ohjatessaan rattijuopumukseen. Mennell myönsi syyllisyytensä, mutta tuomio ei häntä pahemmin hetkauttanut.

– Ajan niin vähän autoa, että kortin menettäminen ei minua häiritse. Jos minun pitää lähteä jonnekin, kaverini kyllä tarjoavat minulle kyydin, Mennell lohduttautui.

Mikään lähde ei kerro, kielsikö oikeus Mennelliltä myös ajelun ruohonleikkurillaan.

STT-Reuters

Hääkutsun myyntimysteeri ratkesi

Hääkutsuaan internetissä kaupitelleen veijarin arvoitus on ratkennut. Mies on myöntänyt olevansa morsiamen entinen pokaystävä.

Alkaessaan kaupitella hääkutsuaan mies ilmoitti olevansa vähemmän tyytyväinen tulevan morsiamen ulkonäköön. Kutsukortilla oli miehen mukaan kuitenkin luvassa Aberdeenissä Skotlannissa ruokaa ja juomaa, joten kauppa kyllä kannattaisi.

Hääpäivän häämöttäessä mies tuli katumapäälle. Hän veti hääkutsun pois myynnistä ja kertoi suhteestaan morsiameen. Hän myönsi senkin, ettei vielä ole päässyt yli eron aiheuttamasta surusta ja murheesta.

– Minä rakastan häntä edelleen. Huolimatta kaikesta siitä, mitä hän teki minulle, mies kirjoittaa.

– Puhuimme keskenämme aamulla ja meillä oli oikein mukava juttutuokio. Nytpä lähdenkin ottamaan selvää, josko hän luopuisi näistä häistä ja menisikin naimisiin minun kansani, toiveikas ex-hääkutsukaupittelija lisää.

STT, Reuters

Menot