Kanta-Häme Uutiset

Kyllä, Metallica tulee Hämeenlinnaan! - Kantolan tapahtumapuiston kesä 2019 julki

Kantolan tapahtumapuistoon saapuu jälleen ensi kesänä kymmeniä tuhansia konserttivieraita.

Kuten jo maanantaiaamuna uumoiltiin, Metallica todellakin tulee Hämeenlinnaan kesällä 2019. Yhtye konsertoi Kantolan tapahtumapuistossa 16. heinäkuuta osana Worldwired -kiertuettaan. Hämeenlinnan-konsertti on nyt julkistetun kiertueen ainoa Suomen-konsertti.

Yhtyeen lämmittelijöinä kiertueella soittavat tunnettu ruotsalainen metalliyhtye Ghost ja norjalainen stoner-yhtye Bokassa. Molemmat lämmittelijät ovat tulleet tunnetuksi jo aiemmin Metallican itsensä arvostamina yhtyeinä.

Kantolaan saapuu yhtyeitä varten 70 metriä leveä ja 25 metriä korkea lava.

Konsertin järjestää Livenation ja liput myy Ticketmaster alkaen 89/109 euroa. Lipunmyynti alkaa perjantaina 28. syyskuuta kello 10. Lippuja on myynnissä 55 000, joka on Kantolan tapahtumapuiston maksimi.

Myynnissä on myös vip-paketteja, joihin sisältyy esimerkiksi yhtyeen tapaaminen ja paikka niin sanotussa Snake Pitissä, joka on aidattu, lavarakenteiden keskellä sijaitseva alue. Myynnissä on myös lippuja jo aiempina konserttikesinä käytössä olleelle Golden Circle -alueelle lavan edessä.

Tieto konsertista karkasi julki sosiaalisessa mediassa jo ennen asian virallista julkaisua. Konserttikiertueen aikataulun paljastanutta kuvaa levitti ainakin Ghost-yhtyeen faniprofiili Instagramissa. HäSa

Päivän lehti

26.10.2020

Fingerpori

comic