Uutiset

Lahjoja ennakkoon

Hämeenlinnan keskustassa on 18.12.2006 – 1.1.2007 välisenä aikana mahdollista pysäköidä aivan ilmaiseksi.

Tosin tänä vuonna ovat pukin lahjanyörit autoilijoille hieman tiukemmalla. Lahjasta saa nauttia vain, jos noudattaa pukin antamia neuvoja.

Ei auta sokaistua sanasta ”ilmainen” niin kuin yleensä on tapana. Autoahan ei saa pysäköidä joulunalusaikanakaan miten sattuu. Maalaisjärkeä saa ja pitääkin käyttää.

Nyt kun meillä on vieläpä ”ihanteeliset” kelitkin, niin ei tarvitse ruikuttaa lumikinoksista ja paukkupakkasista.

Luuleekos joku, että parkkipirkot ovat joululomalle lähteneet. Niinhän me autoilijat ehkä toivoisimme. Pysäköinninvalvojat kyllä mielellään muistavat 30 euron maksulla, jos olemme unohtaneet asettaa sen pysäköintikiekon osoittamaan tuloaikaamme.

Luonnollisesti ei riitä, että kiekkosi on taskussa tahi auton hanskakotelossa. Se on vaan sillä lailla, että jos saa lahjan ennakkoon, niin ei pidä rikkoa lahjaa.

Saati sitten alkaa rähjätä joulumieltä puhkuvaan kaupungin pysäköinninvalvojaan. Ajattele nyt, jos hän tulisi sinun työpaikallesi rähjäämään.

Kaikki sujuu hyvin, kun maltamme pitää mielessä joulun tarkoituksen ja pidämme automme parkissa ”kiekollisena” enintään kaksi tuntia keskustan alueella.

Valinta on vapaa: ilmainen pysäköinti sinulle tai 30 euron lahja kaupungille.

Tonttu Touhukas

Hämeenlinna

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic