fbpx
Uutiset

Laihanen FC Hämeenlinnan valmennustiimiin

FC Hämeenlinnan valmennustiimi vahvistuu todellisella seuralegendalla, kun pitkän pelaajauransa neljänkymmenen ikävuoden paremmalla puolen päättänyt Jussi Laihanen on allekirjoittanut vuoden mittaisen valmentajasopimuksen.

Peliuran päättymisen jälkeen Laihanen on kerännyt valmennuskokemustakin ahkerasti. Hän valmensi FC Hämeenlinnaa Ykkösessä kaudella 2006. Lisäksi kokemusta on Hämeenlinna-akatemiasta, HJS:n naisten ja tyttöjen joukkueista sekä viimeksi Ilveksen naisten SM-sarjajoukkueesta.

– Pallo on pyöreä niin miehillä kuin naisillakin, joten ei se tuota mitään ongelmaa lähteä pienen paussin jälkeen miesten valmennukseen. Onhan tämä vähän kuin kotiin tulisi, sillä on toimiston ovia tullut avatuksi aiemminkin.

– Eikä minulla ollut oikein mahdollisuutta kieltäytyäkään, kun Lempinen puhui kuin Runeberg. Pari tuntia tuli sujuvasti kuunneltua erilaisia visioita, Laihanen sanoo.

Uuden apuvalmentajan pestaaminen tuli ajankohtaiseksi, kun viime kaudella Jussi Lempisen apuna toiminut Janne Hyökyvaara joutui toteamaan aikataulujen sovittamisen perheen, työn ja jalkapallon välillä liian hankalaksi.

FC Hämeenlinna on tehnyt myös kaksivuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Jussi Ojalan kanssa.

Keskikentän oikealla laidalla ja kärjen takana viihtyvä Ojala debytoi päättyneellä kaudella miesten Ykkösessä.

Akatemiajoukkueessa maaleja ahkerasti sylkeneelle nuorukaiselle kertyi miesten peleistä loppujen lopuksi kuuden ottelun verran.
Ojalan sopimuksen jälkeen FC Hämeenlinnalla on kasassa kahdeksan pelaajasopimusta. (HäSa)

Menot