fbpx
Uutiset

Läimäyttelypalvelun tytöt löivät liian lujaa

Eroottiseen tanssiin erikoistuneen klubin kolme tanssijaa ja muutama toimihenkilö tuomittiin oikeudessa sakkoihin lievästä pahoinpitelystä. Mikään varsinainen päällekarkaus ei kuitenkaan ollut kyseessä, vaan Arkansasissa toimivan klubin tarjoama maksullinen läimäyttelypalvelu.

Klubi kauppaa syntymäpäiväsankareille pientä kolhimista hintaan noin 20 euroa. Ilmeisesti 21-, 22- ja 23-vuotiaat tanssijat menivät keppinsä kanssa aavistuksen liian pitkälle, sillä mustelmiakin saanut rekkakuski teki lyöntipalvelun suorituksista ilmoituksen viranomaisille. Sakot jäivät kuitenkin selvästi alle sataan euroon tanssijaa kohti.

Sakkojen pienuudesta huolimatta tuomari Wayne Gruber veti tiukkaa linjaa. Hän määräsi tanssijoiden käyttämän hakkauskepukan tuhottavaksi, jotta sen myyminen ei tuottaisi voittoa. Syyttäjä kun oli ehtinyt kauhistella mahdollisuutta, että 45 sentin pituinen keppi menee myyntiin ja lihottaa rikollisten kukkaroita.

Oikeudenkäynnin jälkeen klubi ilmoitti lopettavansa synttäriläimäyttelypalvelun.

– Suosittelemme sen sijaan kakku- ja jäätelökestejä, syyttäjä Larry Jegley myhäili.

STT

De Niro palaa mafiamiehen rooliin

Robert De Niro palaa mafiamiehen filmirooliin. Valkokankaan supertähden keskeisiä rooleja on ollut mafiapomon osa elokuvassa Kummisetä II. Filmiklassikko valmistui vuonna 1974.
Pian De Niro nähdään mafian palkkamurhaajana elokuvassa The Winter of Frankie Machine. Leffan tarina perustuu Don Winslow’n vielä julkaisemattomaan romaaniin.

Kertomuksessa mafiamies vetäytyy tappohommista pikkukaupan omistajaksi. Hän kuitenkin palaa entisiin puuhiinsa saatuaan tietää, että hänet itsensä on pistetty tappolistalle.

Kummisedän rooli toi Robert De Nirolle sivuosa-Oscarin.

STT

Ase laulaa rakkauden säveltä

Amerikkalaisnainen haluaa edelleen avioitua miehen kanssa, joka ampui naista keskivartaloon ja piti häntä sen jälkeen kuusi vuorokautta piilossa tapahtuman salatakseen. Mikäpä olisikaan enemmän omiaan syventämään rakkaussuhdetta.

Tina Marie Stebbinsin poikaystävä Christian Leroy Linblad sai ammuskelustaan 20 vuoden vankeustuomion. Uhri ei kuitenkaan vähästä säikähdä. Hän lähettelee Christianille kiven sisään kirjeitä, joissa hän kertoo halukkuudestaan avioitua ampujansa kanssa.

– Rakastan Christiania yhtä syvästi kuin rakastin häntä ennen ampumavälikohtausta. Me olemme hengenheimolaisia. Olen antanut hänelle anteeksi ja toivon, että myös hän antaa minulle anteeksi. Tulin laiminlyöneeksi häntä silloin, kun hän olisi eniten tarvinnut minua, Tina valittaa.

Pariskunnalla oli jo ennen ampumavälikohtausta vankka kokemus perheväkivallan saralta.

Ampumisen jälkeen koko Linbladin perhe osallistui tapahtuneen peittelyyn. He yrittivät hoitaa Tinan kuntoon kotikonstein.
Sairaalana toimi autotalli.

Kotihoito kesti siihen saakka kunnes Christian tuli maininneeksi tilanteesta eräälle ystävälleen. Sen jälkeen Tina haettiin pikaisesti sairaalaan.

Oikeudessa Linblad, 37, kertoi aseensa lauenneen vahingossa.
STT

Menot