Uutiset

Laitinen torjui väsyneen Cocksin nurin

Riihimäen Cocks johti pitkään käsipallon toista välieräottelua, mutta vantaalainen Atlas käänsi kotivoiton loppuhetkillä Myyrmäen urheilutalossa. Atlas voitti luvuin 28–27 (15–20).

Kolmatta mestaruutta putkeen jahtaava Cocks ja Atlas ovat tasatilanteessa 1–1. Finaaliin pääsyyn vaaditaan kolme voittoa.

Välieräsarja jatkuu perjantaina Cocksin kotimatsilla.

Cocks vei toista välierää avausjaksolla, mutta riihimäkeläiset johtivat kolmisen minuuttia ennen avausjakson loppua vain 17-15. Cocks karkasi Kristo Voikan, Roni Syrjälän ja Niko Leikaman osumilla 20-15-taukojohtoon.

– Ei ollut meiltä hyvä edes ensimmäinen puoliaika. Väsynyttä peliä, mutta toisella jaksolla olimme vielä väsyneempiä ja teimme väsyneitä ratkaisuja, sanoi Cocksin valmentaja Kaj Kekki.

Atlas sinnitteli vahvasti toisella jaksolla, sillä se kiri tilanteeksi 25–24 reilut 12 minuuttia loppua.

Atlaksen maalivahti Tuomas Laitinen venyi sen jälkeen neljään torjuntaan. Laitinen oli ottelun ykköstähti 17 torjunnalla.

Atlas tasoitti kolme ja puoli minuuttia ennen loppua.

Vantaan Milos Maksimovic teki voittomaalin vain minuutti ja 16 sekuntia ennen loppua. Niko Leikama pääsi yrittämään tasoitusta seitsemästä metristä loppusekunneilla, mutta tulosta ei tullut.

Andreas Rönnberg (7 maalia) oli Cocksin ykköshahmo. Niko Leikama (5) ja Roni Syrjälä (4) vastasivat tulituesta.

Jani Tuominen (3), Nico Rönnberg (3) ja Robin Sjöman (2) onnistuivat kohtuullisesti.

Kristo Voika, Gheorghe Safronii ja Vitalie Nenita osuivat kertaalleen.

– Meidän jalat eivät liikkuneet Baltian liigan viikonvaihteen kovien otteluiden jälkeen. Meillä on torstaina täydellinen lepopäivä ennen perjantain ottelua, Kekki sanoi.

Toinen finaalijoukkue ratkesi Pirkkolan palloiluhallissa, jossa helsinkiläinen Dicken kukisti HC Westin kolmannen kerran. Dicken voitti kaksi ensimmäistä välierää maalin erolla jatkoajalla, mutta keskiviikkona Dicken oli parempi luvuin 34–22. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

3.12.2020

Fingerpori

comic