Uutiset

Länsi-Reskan liiketalo valmistuu joulukuussa

Raatihuoneenkatu 27 liiketalon remontti valmistuu kahden kuukauden päästä. Näin kertoo Leimarakentajat oy:n toimitusjohtaja Mikko Launo.

Rakennusarkkitehti Anu Buri myöntää, että rakennustyöt ovat hiukan venähtäneet, mutta mitään erityistä yksittäistä syytä siihen ei ole.

– Talo on oikeasti kohta valmis, vaikka saattaakin näyttää vielä työmaalta, sanoo Buri. Käynnissä ovat Mikko Launon mukaan lähinnä viimeistelytyöt.

Talon sisäpihalle valmistuvaan uudisrakennukseen muuttaa viereisessä talossa väliaikaisesti toiminut Mies-Heikkilä.

Toimitusjohtaja Esko Pilli-Sihvola on erittäin tyytyväinen, kun Heikkilän naisten ja miesten osastot tulevat samaan tasoon ja saumattomasti toistensa yhteyteen talon toiseen kerrokseen. Vaateliikkeeseen pääsee portaita ja hissillä.

– Saamme huomattavasti lisää tilaa. Muutos on meille tosi hyvä ja pystymme palvelemaan asiakkaita entistäkin paremmin.

Esko Pilli-Sihvolan mukaan uusiin tiloihin pyritään muuttamaan joulukuun alussa eli joulumyynnin alkaessa. Sama on tähtäin muillakin talon vuokralaisilla. Raatihuoneenkatu 27:n omistaa kiinteistöyhtiö, jonka pääomistaja on Leimarakenne oy.

Eilan Laukulle uusi liike

Katutasoon kokonaan uuden liikkeen avaa Eilan Laukku ja Käsine.

– Meille aikataulu eli joulukuun alku sopi alun perin mainiosti, sanoo Birgitta Leino-Kinnari.

Ajankohta on Leino-Kinnarin hyvä, koska yritys ehti siten saada uuden varaston valmiiksi, ja myös uusi tavara on tilattu ja tulossa. Osa on jo ehtinyt saapua Tampereelle Osuuskunta Laukkuketjun varastoon.

– Odotukset ovat hyvät, kun uudessa liikkeessä kaikki on sisäilmaa myöten kunnossa.

Eilan Laukulle ja Käsineelle tulee tilaa 158 neliötä. Perheyrityksessä päävetäjänä on Jyrki Kinnari. Birgitta Leino-Kinnari lupaa kuitenkin myös olla mahdollisuuksien mukaan asiakkaita palvelemassa.

LähiTapiola ja kuntosali avasivat jo

Jo aikaisemmin on uudet tilansa avannut Tapiola.

– Kun Lähivakuutuksen henkilökunta siirtyi tiloihin alkusyksystä, niin nyt on koko uuden alueyhtiön LähiTapiolan Hämeenlinnassa työskentelevät 30 henkilöä ja palvelut samoissa tiloissa, kertoo liiketoimintajohtaja Heikki Lindroth.

LähiTapiolalla on tiloja liiketilan ensimmäisessä kerroksessa sekä 3. ja 4. kerros ovat kokonaan uuden alueyhtiön käytössä.

Raatihuoneenkatu 27:n kellaritiloissa on elokuusta alkaen toiminut kuntosali Elite Classic Gym, jonka yrittäjät ovat Teemu Vuorinen ja Petri Valta.

– Olemme tyytyväisiä. Toiminta on lähtenyt mukavasti käyntiin, kertoo Teemu Vuorinen, joka tunnetaan parhaiten ansioistaan kehonrakentajana. (HäSa)

Päivän lehti

31.10.2020

Fingerpori

comic