fbpx
Uutiset

Lapset puhuvat seksistä kuin puuronsyömisestä

Kolmen lapsen äitinä silmiini on pistänyt erikoislaatuinen ilmiö, jonka olen huomannut etenkin kuopukseni nyt ollessa alaluokilla kouluyhteisössä. Nimittäin lasten kielenkäyttö.

Olen todella hämmästynyt ja raivoissani kuinka jo 11-vuotiaat ja nuoremmatkin puhuvat jokapäiväisissä puheissaan seksistä kuin puuronsyömisestä.

Olen nimittäin ihan henkilökohtaisestikin kuullut ja nuorimmaiseni oman suun kertomana mitä kaikkea siellä koulussa jotkut pikkuoppilaat puhuvat ja olen todella hämmästynyt, eivätkö opettajat ole asioista tietoisia, sillä luulisi tämän kaltaisten puheiden edes joskus opettajienkin korviin kantautuvan. Jos näin pahasti on päässyt käymään, niin toivoisin opettajien pitävän silmänsä ja korvansa auki sillä opettajan velvollisuus on kasvattajana auktoriteetin omaavana henkilönä lopettaa tämä pahan levittämisen ja lapsen mielen turmelemisen alkuunsa.

Mihin tämä yhteiskunta onkaan menossa, jos jo tämän ikäiset ovat niin tietoisia näistä aikuisille tarkoitetuista aiheista. Missä ovat nämä suloiset ja viattomat pikkulapset? Onko tämä yhteiskunta jo päässyt

turmelemaan tämän viattomuuden. Tietokone- videot televisio mediat. Nämähän

on monen lapsen ainoat lastenhoitajat päivisin kun vanhemmat ovat töissä.

Monet vanhemmat eivät varmastikaan ole perillä siitä mitä ne lapset siellä aikansa kuluttamiseksi tekevät esimerekiksi tietokoneilla. Mistä muustakaan nämä viattomat lapset saisivat käyttöönsä näin laajan skaalan kaikenlaista seksiin liittyvää irformaatota, ellei heillä olisi kanavat auki joka suuntaan tätä roskan levittämistä.

Onko tämä maailma muuttunut jo niin imaginaariseksi, ettei sumun seasta löydä kukaan kotiin. Toivon todella sydämeni sopukoista, että vanhemmat katsoisivat lastensa perään ja ohjaisivat heidät niihin kenkiinsä, jotka ovat heidän. Aikuisten maailmaan on vielä pitkät askeleet tuosta ikäluokasta katsottuna.

Suvereenisuus, sen pitäisi olla vielä lapsen yksinoikeus: yläpuolella näistä maailman riettaukssista ja epätäydellisyyden tuottamisesta.

Pahuus on jo ottanut ensiaskeleensa lapsen mielen turmelemiseksi. Valta hallita on ykkössana niin tässä pahassakin.

Rakkaus, oikea ohjaus voi vielä pelastaa nämä viattomat turman tietä kulkevat. Aikuinen: sinä olet pomo lapsellesi. Pystyt aika pitkälle vaikuttamaan mitä tietä lapsesi kulkee. Toivottavasti pidät silmäsi ja korvasi auki.

Arlene

Hämeenlinna

Menot