Uutiset

Lapsettomat, asioikaa lähikaupassa

Nimimerkki Ärsyyntyneempi kirjoittaa 27. kesäkuuta olevansa ärsyyntyneempi kuin 20. kesäkuuta lapsiperheiden parkkipaikkojen varaamisesta Tiiriön marketeilla, kirjoittanut ärsyyntynyt.

Ärsyyntyneempi kirjoittaa, että on enemmän ärsyyntynyt lapsiperheiden terrorista marketeissa eikä enää viikonloppuisin sinne suostu menemäänkään.

Jos määrättäisiin, että marketit saavat palvella joko tai. Vaihtoehtona olisivat nimimerkin kaltaiset kiireiset, tiukkapipoiset, totiset, yhden tai maksimissaan kahden hengen talouden omaavat henkilöt. He ovat todennäköisestikovassa uraputkessa, stressaantuneita, niuhottavia persoonia, joiden ostoskärryyn mahtuu vain välttämättömimmät tuotteet jotka saa poimittua nopeasti kärryyn.

Tai sitten vaihtoehtoisesti lapsiperheet, jotka käyttävät ostoksiin viikossa sen, mitä kahden tai yhden hengen taloudet kuukaudessa.

Eiköhän markettien pihat olisi hyvin äkkiä täynnä ainoastaan ”lapsiperheille” kylttejä.

Nimimerkkikirjoittajan mielestä lapsille pitäisi keksiä parempaa tekemistä kuin viedä heidät Tiiriöön. Niin että lapset hoitoon vaan aina kauppareissun ajaksi. Vapaaehtoisia hoitajia kun varmasti jokaisella lapsiperheellä on vähintään kymmenen.

Hurjaa, että sylivauvatkin viedään markettiin! Nehän tosiaan voi jättää yksin kotiinkin tai jättää ensimmäiselle, kuka vähänkin vihreää valoa näyttää.

Marketissa sylivauvasta koituu suuri ”terroristi” muille asiakkaille. Vauvahan voi jopa itkeä!

Herää kysymys, miksi ärsyyntyneemmän kaltaiset ihmiset käyttävät ostospaikkanaan markettia? Jos ei pysty sietämään ympärillään olevaa elämää, kannattanee valita ostospaikaksi lähikauppa.

Ilman lapsia lähikaupassa käyminen on jopa järkevää.

Useimmissa lapsiperheissä koetetaan välttää jokapäiväistä kauppareissua ja kerralla ostetaan paljon. Lähikaupoissa valikoima on suppea. Lieneekö Hämeenlinnassa enää kuin yksi lihatiskillinen pieni lähikauppa?

Voisiko mitenkään ennakoida sitä huolta, että lapset voivat jäädä auton alle vanhemmiltaan karatessa Tiiriön parkkipaikalla?

Näin kysyy Ärsyyntyneempi kirjoituksensa lopussa. Valtaosa tietääkin miten siihen ennakoida, siihen on keksitty jo keino.

Lapsiperheiden parkkipaikat sijaitsevat lähimpänä marketin ovea, että ennakoihan arvoisa kirjoittaja itse seuraavan kerran, kun kaarrat autosi lapsiperheen paikalle.

Lapsiperheterroristit

Päivän lehti

11.7.2020