Uutiset

Lapsipotilaat

Kyllä tuo on tuttua, että sairas lapsi passitetaan kotiin ja niin meilläkin kävi. Lapsellani oli kuumetta 40,2, hän oksensi kaiken ulos mikä sisään meni ja lääkäri passitti kotiin suun kautta nautittavan kuume/särkylääkkeen kera, joka oli turhaa, koska lapsi oksensi saman tien kaiken ulos.

Vasta seuraavana aamuna meidät ”päästettiin” röntgeniin ja lausuntoa olisi pitänyt tulla hakemaan tuntien päästä, josta toki kieltäydyin, koska en pidä kohtuullisena, että sairasta lasta tulisi kuljettaa kymmeniä kilometrejä edes takaisin tuollaisessa kuumeessa.

Vaadin vastaanotossa, että saisin ajan omalle lääkärille, joka voisi katsoa kuvat nopeammin, mutta ei kuulema löytynyt aikoja ja siitä sain vai syyttelyitä, että minä muka laiminlyön sairaan lapseni hoidon, kun en suostu häntä kuljettelemaan edes takaisin ja odottamaan tuntitolkulla, koska lääkäri mahdollisesti ehtii antamaan lausuntonsa.

Kaikesta huolimatta itsepäisyyteni palkittiin, kun nappasin röntgenkuvat matkaani ja soitin heti omalle terveysasemalle ja kuinka ollakaan sain ajan lähes heti, koska he katsoivat sen tarpeelliseksi lapsen ollessa niin sairas ja omalta lääkäriltä meidän matkamme jatkuikin keskussairaalaan, koska lapsellani todettiin keuhkokuume.

Näin välinpitämättömästi Hämeenlinnan tk:n päivystyksessä potilaita kohdellaan, se ei ole uutta eikä edes harvinaista.

Tässä kohtaa voin sanoa, että kiitos kuuluu Pappilanniemeen ja sairaalan henkilökunnalle, jolta saimme erittäin hyvää hoitoa.

Mari

Hattula

Mainos