fbpx
Uutiset

LaSB haki vakuuttavan voiton Pirkkalasta

Lammin Salibandy on aloittanut hienosti salibandyn miesten Divarin. Kolmesta ottelustaan lammilaiset ovat voittaneet kaksi ja pelanneet tasan Joensuussa sarjan kärkipaikkaa jakavan Josban kanssa.

Kahden tiukan ottelun jälkeen LaSB pääsi rullaamaan selvään voittoon lauantaina Pirkkalassa, kun se nujersi Pirkat maalein 8–3 (1–0, 4–1, 3–2). LaSBilla oli pelin tahtipuikko käsissään alusta loppuun ja toisessa erässä se karkasi lopullisesti kotijoukkueelta.

LaSBin voiton pääarkkitehtina hääräsi Heikki Hätösen johtama ykköskentällinen. Se teki Pirkkalassa viisi maalia. Kentällisen kapellimestari Hätönen laukoi kolme maalia eli hattutempun. Myös hänen laiturinsa Tino Nivala (1+2) ja Roope Kainulainen (1+2) onnistuivat maalinteossa. Kwetjun takana puolustivat Miikka Pentikäinen (0+1) ja Henri Vilen.

Juuso Kainulainen, Ville Toitturi ja Jussi Toitturi kunnostautuivat myös maalintekijöinä. Syöttöpistein saldoaan lihottivat Vili Näveri ja Arttu Koivisto.

LaSB:n valmentaja Petri Kemppainen oli omiensa esitykseen tyytyväinen.

– Viikon harjoituksissa painotettiin johtoasemassa pelaamista, kurinalaisuutta ja hyökkäyspään pelaamista. Kun ne onnistuvat, tulos on tässä, hän sanoi.

LaSBin lauantaisesta kurinalaisuudesta kertoo sekin, että joukkue otti vain yhden rangaistuksen ottelussa.

Kaksi ensimmäistä peliään LaSB sai puristaa tiukasti loppuun saakka.

– Toivoin, että nyt saisimme vähän rennomman pelin ja niin kävi. Ensimmäinen kauden ottelumme, joka ei ollut loppuun saakka tiukka. Hienoa, että Hätönen sai onnistumisia. Hänen ketjunsa on pyörittänyt peliä hyvin tähänkin saakka, mutta maalinteossa oli ennen vähän tuskaa. Joka kentällisemme sai painettua hyvin pelin vastustajan kenttäpäätyyn. Joukkuepuolustus onnistui ja hyvin torjunut maalivahti (Ilari Nykänen, 23 torjuntaa) oli sen viimeinen piste, Kemppainen kehui.

LaSB pääsee ensimmäisen kerran tämän kauden Divarissa kotisaliinsa Hakkalaan ensi lauantaina, kun se saa vieraakseen Blue Foxin. HäSa

Asiasanat

Menot