fbpx
Uutiset

LaSB kiri kaukaa tasoihin Josban kaukalossa

Lammin Salibandy yltyi hurjaan kiriin sunnuntaisessa Divarin ottelussaan Joensuussa. Viime kauden liigajoukkue Josba oli 12 minuuttia ennen kolmannen erän loppua jo tukevassa 7–2-johdossa, mutta niin vain LaSB kiri 7–7-tasoihin ja viiden minuutin jatkoajalle. Sen verran hämeenlinnalaisten meno kuitenkin tasaantui kolmen erän jälkeen, että pisteet tasattiin lopulta numeroin 7–7 (4–1, 2–1, 1–5).

– Kyllä oli ihan uskomaton nousu. Teimme ottelun loppuhetkillä minuutissa neljä maalia ja vastustajan nuori veskari oli ihan helisemässä, nauroi LaSBin valmentaja Petri Kemppainen.

LaSB ei saanut millään peliään rullaamaan kahdessa ensimmäisessä erässä. Kemppainen arveli lauantaisen kovan paikalliskamppailun Steelersiä vastaan imeneen mehut.

– Oikeastaan 55 minuuttia oli aika väkinäistä puurtamista, mutta sitten alkoi tapahtua. Meillä on nyt kyllä pieni mietinnän paikka, sillä otamme ihan liikaa jäähyjä. Meille ei nimittäin oikein sovi nykyinen linja, jossa jäähypenkille lähtee aika herkästi, Kemppainen jutteli.

LaSBin tehomies Joensuussa oli hattutempun iskenyt Roope Kainulainen (3+1). Maalinteossa onnistuivat myös Miikka Pentikäinen, Matti Korhonen ja Justus Kainulainen. Yhden osuman LaSB sai Josban suhmuroitua pallon omaan maaliin.

Maalien syöttäjänä kunnostautui puolestaan Tino Nivala (0+4). Yhden syöttöpinnan ansaitsi Topi Koskinen.

Maalivahti Kaapo Kettunen torjui 17 kertaa. Josban veskari Jesse Huurrekorpi sai hikoilla 31 torjunnan verran.

LaSBin valmentaja Kemppainen oli tyytyväinen joukkueensa otteluihin Divarin avausviikonvaihteena.

– Neljää pinnaa lähdimme tavoittelemaan, mutta kyllä kolmekin on ihan hyvä saalis, Kemppainen myönsi. HäSa

Asiasanat

Menot