Uutiset

LaSB kuritti …Rupua cupissa

Lammin Salibandy selvitti tiensä jatkoon Suomen cupin 5. kierrokselle sunnuntaina Huittisissa. Joukkue kukisti 3. divisioonassa pelaavan SBS Rupun maalein 8–3 (1–0, 3–1, 4–2).

Avauserä mentiin lähes maaleitta, kunnes 16 sekuntia ennen taukoa Rasmus Kainulainen rikkoi kuparisen ylivoimalla Heikki Hätösen syötöstä.

Toiseen erään LaSB sitten tuli terävästi ja iski kolme maalia parissa minuutissa. Ensin onnistui Miikka Pentikäinen ja heti perään myös Jussi Toitturi ja Marko Vähätalo.

– Jo ekaa erää hallitsimme, mutta paikoista ei saatu sisään. Toisen alkuun sitten alkoi osumaan, ei siinä sen kummallisempaa tapahtunut, kertoi LaSBin valmentaja Kalle Tyrkäs.

Päätöserässä Rupu pääsi vielä kahdesti maalin päähän, mutta kolmosketjun Vähätalo (2+0) ja Toitturi (2+0) iskivät toistamiseen sekä Roope Kainulainen ja Heikki Hätönen (1+2) kertaalleen.

Aki Syrjälä (0+2), Juuso Kainulainen, Tino Nivala ja Arttu Koivisto saivat syöttöpisteitä. Maalissa Kaapo Kettunen otti 19 torjuntaa eli saman verran kuin vastapäässä.

– Kolmosketju pelasi jälleen hienosti ja neljä maalia. Koiviston Arttu johtaa hyvin ja jätkät ovat nopeita ja tekevät paljon duunia. Maalissa Kaapo oli taas hyvä. Joukkueena jatkoimme eilisestä, keskittynyt hyvä jengi, Tyrkäs kiitteli.

LaSB jatkaa 16 parhaan joukkoon. Seuraavalle kierrokselle mukaan tulevat myös liigajoukkueet.

– Toivottavasti arpa tuo jonkun mielenkiintoisen vastustajan ja saadaan hyvä tapahtuma, Tyrkäs toivoi. (HäSa)

Asiasanat