Uutiset

LaSB osoitti …Divarin tasaisuuden

Lammin Salibandy taisteli pyhäinpäivänä pisteen Divarin sarjakakkoselta Blue Foxilta. Jatkoajan jälkeen lukemat olivat 5–5 (3–2, 1–1, 1–2, 0–0).

Sarjataulukkoon nähden LaSB jopa yllättäen hallitsi vauhdikasta peliä varsinkin avauserässä.

Poissaolojen ketjut LaSBin ketjut olivat uudessa kuosissa, mutta silti valmennuskaksikko Kalle Tyrkäs ja Kai Vitie peluutti rohkeasti kolmea ketjua. Kolmosketju selvisi ilman takaiskuja ja Rasmus Kainulainen iski ensimmäisen divarimaalinsa.

Vili Näveri (2+1) oli nostettu ykkösketjuun Heikki Hätösen (1+1) ja Tino Nivalan (1+2) rinnalle, ja myös hän kiitti luottamuksesta.

– Helppo oli pelata. Heikki tekee paljon töitä molempiin suuntiin ja Tino jakelee hyviä syöttöjä. Minun roolini oli mennä maalille. Hienoa, kun saa enemmän vastuuta, parhaana palkittu Näveri iloitsi.

Toisessa erässä Blue Fox hyödynsi kahden miehen ylivoimansa ja nousi tasoihin, mutta päätöserässä LaSB eteni jälleen 5–3-johtoon.

LaSBin riveissä harmiteltiin voiton menettämistä loppuhetkillä.

– Huikea peli ja hieno kotiyleisö. Olimme hyviä joka osa-alueella. Tarjolla oli kaksikin pistettä, mutta muutama virhe kostautui. Kaveri ampui paljon, mutta meillä taisi olla enemmän hyviä maalipaikkoja. Tilanteemme on hankala, kun väkeä on loukkaantuneena, Vitie kommentoi.

Vieraat puolestaan olivat tyytyväisiä pisteeseen.

– Vaikea taistelu. Yleensä olemme fyysisempi joukkue, mutta kaveri tuli lujaa. Sarja on todella tasainen ja joka pelissä pitää olla parhaimmillaan, jos pisteitä haluaa, totesi Blue Foxin valmentaja Markus Åbb. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

26.11.2020

Fingerpori

comic