Uutiset

LaSB päätti kauden taistellen

Lammin Salibandyn kausi päättyi tiistai-iltana Savonlinnassa, kun Top Team oli ratkaisevassa kolmannessa ottelussa parempi maalein 7-4 (1-1, 1-1, 5-2). Näin savonlinnalaiset etenivät 1.divisioonan nousukarsinnan viimeiseen vaiheeseen otteluvoitoin 2-1. Molemmat joukkueet voittivat sarjassa kotiottelunsa.

-Vastustaja oli lopulta hieman parempi tänään ja onnistui hyödyntämään taas kotisalinsa. Sunnuntaina Lammilla olimme selvästi parempia, mutta tänään peli oli todella tasainen. Paikkoja oli molemmilla joukkueilla, kommentoi pettynyt LaSBin valmentaja Kai Vitie.

Kaksi erää edettiin tasanumeroissa 2-2. LaSB johti kahdesti Arttu Leppäkosken ja Ville Toitturin osumilla, mutta kotijoukkue onnistui tasoittamaan. Kolme maaleista tuli erikoistilanteista. Molemmat iskivät kertaalleen ylivoimalla ja Top Team tasoitusosuman toisen erän lopulla alivoimalla.

Päätöserän alussa Top Team meni hienolla osumalla ensin 3-2-johtoon ja heti perään se rankaisi ajassa 42.17 vaparista uudelleen . LaSB joutui avaamaan omaa peliään ja haki kavennusta, mutta Top Team onnistui iskemään vastaiskuista ja karkasi 6-2-johtoon. Kuudes maali syntyi jälleen alivoimalla.

Joonas Järvinen ja Jarkko Koivisto kavensivat numeroiksi 7-4 ja LaSB sai vielä rangaistuslaukauksen, josta ei kuitenkaan tullut maalia. Loppuhetket lammilaiset taistelivat ja hakivat tasoitusta kuudella neljää vastaan, mutta lisäosumia ei enää nähty.

-Tappio harmittaa tietysti, tavoittelimme tosissamme jatkopaikkaa, eikä se pelillisesti kaukana ollut. Mutta koko kauden tavoitteemme toteutui eli etenimme näihin karsintoihin ja niissäkin toiselle kierrokselle. Ottelusarjat olivat todella hieno kokemus joukkueelle, kuusi kovaa peliä ja katsomot täynnä yleisöä, kommentoi Vitie kokonaisuutta. (HäSa)

Päivän lehti

28.11.2020

Fingerpori

comic