Uutiset

LaSB ratkaisi päätöserässä

Lammin Salibandy jatkaa salibandyn 2. divisioonan lohkonsa kärjessä. Lauantaina LaSB vieraili Tampereella Soittorasiaa vastaan ja pääsi kotimatkalle 7–6 (2–3, 3–2, 2–1). LaSB on kerännyt kymmenestä ottelustaan neljätoista pistettä.

Hämeenlinnalaiset ratkaisivat voiton lauantaina päätöserässä. LaSB meni Perttu Koljosen ja Tino Nivalan osumilla 7–5-johtoon, eikä se johtoaan enää menettänyt, vaikka Soittorasia tuli yhdeksän sekuntia ennen loppua maalin päähän.

– Kahdessa ensimmäisessä erässä peli oli vähän kuritonta. Menimme päästä päähän vailla järkeä ja menetimme palloja keskialueella. Kolmanteen erään saimme pelaamiseen ryhtiä ja pelin hallintaamme. Teimme tarvittavat maalit ja hoidimme voiton kotiin, kommentoi LaSB.n valmentaja Kai Vitie ottelua.

LaSB pelasi lauantaina toisen kerran vuorokauden aikana. Perjantaina se vieraili Äänekoskella.

– Tämä ei ollut meiltä mikään nappipeli, mutta ei kauden parasta oikein odottanutkaan, kun vuorokauden sisään pelattiin toista matsia. Olemme tietysti tyytyväisiä siihen, että saimme huonommallakin pelillä pinnat, Vitie sanoi.

Steelersin Divari-miehet Timo Johansson, Kurt Palmroth, Miiro Maunula ja Joonas Jokipalo pelasivat LaSB:n paidassa. Johansson teki kaksi maalia ja Maunula syöttö yhden. LaSB maalasivat myös Jami Kyöstilä (1+2), Vili Näveri (1+1) ja Roope Kainulainen (1+1). (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

8.4.2020