Uutiset

LaSB rynnisti Divarin välieriin

Lammin Salibandy on aloittanut vahvasti Divarin pudotuspelit. Joukkue voitti lauantaina Ådalens Idrottsföreningin puolivälierin toisessa ottelussa Sipoossa maalein 9–3 (4–0, 2–1, 3–2) ja jatkaa välieriin suoraan voitoin 2–0. Keskiviikkona Lahden suurhallissa pelatussa ensimmäisessä puolivälierässä LaSB oli parempi numeroin 14–7.

LaSB aloittaa välierät tiistaina Lahdessa. Vastustaja on selvillä sunnuntaina Elenia-areenassa pelatun Steelers–Limingan Niittomiehet -ottelun jälkeen. Jos Steelers voittaa ratkaisevan kolmannen puolivälierän, saa LaSB vastaansa kuopiolaisen SB Welhot. Jos taas LNM kukistaa Steelersin, saa LaSB vastaansa liminkalaiset.

LaSB pelasi hyvän ottelun lauantaina Sipoossa. Joukkue onnistui jopa parantamaan pykälällä esitystään keskiviikon Lahden ottelusta.

– Kyllä meillä on taas se tuttu LaSBin meno päällä. Aloitimme ottelun hyvin, ja oikeastaan vain toisen erän puolivälissä pelimme hieman huononi. Onnistuimme kuitenkin taas lisäämään kyytiä lopussa ja kokonaisuutena suorituksemme oli kiitettävä, LaSBin valmentaja Petri Kemppainen arvioi.

Kemppaisen miehistö onnistui ÅIF:n kaadossa koko rintamallaan.

– Kaikki ketjut pelasivat aika tasaisesti ja juuri sillä tavallahan tulosta syntyykin. Tästä on erittäin hyvä lähteä pudotuspelien seuraavaan vaiheeseen. Sunnuntaina mennään katsomaan Steelersin peliä Elenia-areenaan. Päätimme jo ennen puolivälierin alkua, että olemme siellä, mutta emme kentällä. Meillähän olisi nimittäin ollut myös ratkaiseva matsi Eleniassa, jos emme olisi hoidelleet tänään ÅIF:ää, Kemppainen nauroi.

LaSBin maalintekijöitä lauantaina olivat Tino Nivala (3+0), Vili Näveri (2+0), Heikki Hätönen (1+2), Topi Koskinen (1+1) Matti Korhonen (1+0) ja Juuso Kainulainen (1+0). Maalisyöttöjä antoivat lisäksi Antti Sihlman, Justus Kainulainen, Rasmus Kainulainen ja Vili Näveri.

Hämeenlinnalaisten maalivahdille Kaapo Kettuselle kertyi 14 torjuntaa. ÅIF:n veskari Tuomas Leino ylsi 18 torjuntaa.

– Kaapolla ei ollut tällä kertaa paljon töitä, mutta muutaman todella tärkeän pallon hän nappasi. Vähäinen torjuntamäärä kertoo toisaalta siitä, että puolustuspelimmekin oli kunnossa, valmentaja Kemppainen pohti. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

19.9.2020

Fingerpori

comic