Uutiset

LaSB taipui nousu-?karsinnan avauksessa

Lammin Salibandy pelasi vahvasti kaksi erää Divarin nousukarsinnan ensimmäisessä ottelussa, mutta heikon avauserän myötä SB Vantaa piti kotiedun maalein 5-4 (2-0, 1-2, 2-2) Myyrmäen urheilutalossa.

-Alussa taidettiin jännittää ja kaveri pääsi pari maalia edelle. Emme vaan olleet valmiina. Pallollinen pelimme oli huolimatonta ja se ratkaisi, kova vauhti selitti osaltaan tätä, analysoi LaSBin valmentaja Kai Vitie heti ottelun jälkeen.

LaSBin tehoista vastasi kolmoskenttä Juuso Mutikainen (2+0), Juuso Kainulainen (2+0) ja Roope Kainulainen (0+1). Ketju teki kaikki lammilaisten maalit. Molemmissa päissä maalivahdit pelasivat hyvän ottelun. LaSB-maalilla Petteri Mäki otti 20 torjuntaa.

-Peli oli ihan voitettavissa. Vantaa karvasi odotetusti ylhäältä jopa kolmella, mutta se ei ollut meille yllätys. Videoita oli katsottu ja kääntöpelimme toimi hyvin. Tasakentin voitimme maalipaikat 12-9, mutta voittoa ei otettu, Vitie harmitteli omiensa tehottomuutta.

LaSB hukkasi toisessa erässä rangaistuslaukauksen, eikä neljästä ylivoimasta syntynyt yhtään maalia. SB Vantaa puolestaan iski yhden ylivoimamaalin ja hyödynsi päätöserässä oman rangaistuslaukauksensa ja eteni toistamiseen kolmen maalin johtoon.

-5-2-tilanteessa muutimme karvausta ja pääsimme vielä maalin päähän. Avauserän jälkeen pelimme parani ja pääsimme hyvin mukaan. Paikoin jopa veimme peliä hienosti. Viikon päästä kotona otamme voiton ja palaamme tänne ensi sunnuntaina, Vitie summasi luottavaisena.

Jatkopaikkaan vaaditaan kaksi voittoa. Toinen ottelu pelataan ensi lauantaina Lammilla. (HäSa)

Päivän lehti

21.1.2020