Uutiset

LaSB taistelee …kakkossijasta

Lammin Salibandy varmisti jo viikko sitten kotiedun Divarin pudotuspeleihin ja joukkue vahvisti asemiaan kärkinelikossa, kun Porvoon Salibandyseura kaatui maalein 8–7 (4–3, 2–3, 2–1).

PSS on sarjassa toiseksi viimeisenä ja putoaminen 2. divisioonaan varmistui jo aiemmin, mutta perjantai-illan taisto oli tiukka.

Maalikarkelot alkoivat jo heti avauserässä. Kahden erän jälkeen oltiin numeroissa 6–6 ja päätöserän alussa PSS meni vielä 7–6-johtoon.

Juuso Kainulaisen (1+3) syötöistä Henri Vilén (2+0) ja Roope Kainulainen (2+2) iskivät kuitenkin tasoituksen ja voittomaalin ja käänsivät voiton LaSBille.

Kakkosketjun sentteri Arttu Koivisto (3+0) ylsi hattutemppuun ja syöttöpisteitä saivat myös Rasmus Kainulainen (0+2) ja Tino Nivala.

– Kuriton esitystä meiltä. Plussaa oli vain voitto. Tämä oli mallisuoritus siitä, kun yksilötasolla valmistautuminen menee metsään. Ilmeisesti oli vilkuiltu sarjataulukkoa, vaikka korostimme, että pelillä on meille edelleen merkitystä. Mutta tällaiseenhan urheilussa aina välillä sorrutaan, tilitti LaSBin valmentajista Kalle Tyrkäs.

LaSB on tasapisteissä helsinkiläisen M-Teamin kanssa, joka pelaa oman pelinsä ensi tiistaina kotisalissa kärkijoukkue Hämeenlinnan Steelersiä vastaan. Neljäntenä oleva SB Vaasa on pelannut kaksi peliä vähemmän ja ero LaSBiin on nyt viisi pistettä.

Divarin runkosarjan päätöskierros pelataan viikon päästä lauantaina kello 16 ja LaSB saa vieraakseen SB Welhot Kuopiosta. (HäSa)

Asiasanat