Uutiset

LaSB voittoon, …Hätönen loukkaantui

Lammin Salibandy kukisti Divarissa vieraskentällä keravalaisen Blackbirdsin maalein 4–2 (0–0, 2–1, 2–1), mutta sai samalla jobinpostia, kun ykkösketjun kokenut sentteri Heikki Hätönen loukkasi jalkansa toisessa erässä ja joutui jättämään pelin kesken.

– Heikin jalka meni pahasti ja katsotaan tutkimusten jälkeen, pelaako hän enää tällä kaudella, harmitteli LaSBin valmentaja Kalle Tyrkäs.

– Joukkueen peliesitys oli nihkeä. Maalinteko tökki ja peli oli epävakaata. Toisaalta vaikeaa on tietysti pelata, kun vastustaja vetäytyy viidellä miehellä pallon alle ja panostaa puolustukseen. Mutta tärkeä voitto.

LaSBin maalissa torjui Ilari Nykänen, jolle peli oli ensimmäinen avauksessa. Edellisessä kotiottelussa hän pelasi kolmannen erän.

– Sihvosen Jussin kanssa sovittiin, että maalivahtien urakkaa tasoitetaan ja molemmat pelaavat yhden ottelun tänä viikonloppuna. Ilari torjui hyvin ja antoi meille mahdollisuuden voittaa, Tyrkäs kertoi.

LaSB eteni johdossa Tino Nivalan (2+0) ja Rasmus Kainulaisen (1+1) maaleilla, mutta kahdesti kotijoukkue onnistui kuittaamaan tasoihin.

Päätöserässä voittomaalin iski Topi Koskinen, joka myös edellisessä pelissä pääsi kesken ottelun mukaan ja onnistui silloinkin maalinteossa. Syöttöpisteitä saivat Roope Kainulainen (0+2) ja Heikki Hätönen.

– Topi on nälkäinen kaveri ja tulevaisuuden maalintekijä, joka myös harjoituksissa iskee hyvällä teholla maaleja, Tyrkäs kehaisi.

LaSB jatkaa sarjassa toisena ja sunnuntaille matka jatkui suoraan Jyväskylän kautta kohti Pohjois-Pohjanmaata, jossa vastaan tulee Limingan Niittomiehet. (HäSa)

Asiasanat

Menot