Uutiset

LaSBille tappio jatkoajalla Vaasassa

Lammin Salibandyn kahden voiton viikonvaihde salibandyn Divarissa ei toteutunut. Lauantaina kotisalissaan Erä-akatemian voittanut LaSB taipui sunnuntaina tappioon SB Vaasalle. Lammilaiset hävisivät Vaasassa pelatun ottelun karvaasti jatkoajalla maalein 3–2 (0–0, 1–0, 1–2, 1–0). Vaasalaisten voittomaalin iski Jesse Palmberg, kun jatkoaikaa oli ennätetty pelata vain 16 sekuntia.

Kaukaa ei kuitenkaan liipannut, että LaSB olisi voittanut ottelun varsinaisella peliajalla. Tasaisessa ottelussa joukkue meni nimittäin 2–1-johtoon Juuso Kainulaisen (syöttäjä Heikki Hätönen) maalilla ajassa 55.51. SB Vaasa puristi kuitenkin rinnalle reilun minuutin kuluttua Kainulaisen osumasta. 2–2-tasoituksen teki rangaistuslaukauksella Eemeli Peltonen.

Hämeenlinnalaisten avausmaalin (1–1-tasoitus) teki Rasmus Kainulainen.

LaSBin valmentaja Jussi Sihvonen oli tappiosta huolimatta tyytyväinen miehistönsä esitykseen.

– Tämä oli erittäin tasainen ja hyvätasoinen ottelu, jonka oikeastaan kuuluikin huipentua jatkoajalla. Lähdimme pelaaman raikasta ja vauhdikasta salibandyä ja se onnistuikin ihan hyvin. Hävisimme tänään muutaman pienen virheen takia, mutta niinhän aina tiukoissa peleissä voi käydä, Sihvonen muistutti.

Sihvonen kehui erityisesti maalivahtiaan Kaapo Kettusta, joka torjui 16 kertaa. Yhden torjunnan enemmän kirjautti kentän toisessa päässä urakoinut SB Vaasan veskari Pasi Järvinen.

– Kaapo pelasi hyvän ottelun ja piti numerot pieninä, Sihvonen muistutti. (HäSa)

Asiasanat