Uutiset

LaSBin pelissä iloinen ilme

Lammin Salibandyn pelissä oli iloinen ilme lauantaina, kun joukkue pelasi SBS Maskun vieraana. Hämeenlinnalaisjoukkueen vahva meno salibandyn miesten Divarissa jatkui: Masku hävisi kotisalissaan 4–10 (0–2, 1–5, 3–3).

LaSB:n valmentaja Jussi Sihvonen oli omiinsa tyytyväinen. Lammilaisten pelissä oli paljon parempi tatsi kuin edellisessä voitto-ottelussa Sipoota vastaan.

– Nyt joukkueella oli sellainen taisteluilme, jollainen Divarissa on oltava. Saimme vietyä peliä ja toisessa erässä se sitten ratkesi. Maalipaikkoja meillä oli tuplasti enemmän kuin vastustajalla. Joukkueen esitys oli pirteä, energinen ja iloinen. palloa siirreltiin hyvin.

Ykkösketju hurjasteli

Sihvonen kehui koko joukkuetta, mutta yksi kentällinen oli aivan hurjassa vauhdissa. LaSB:n ykkösketju Tino Nivala–Heikki Hätönen–Roope Kainulainen oli suorastaan liekeissä. Se teki seitsemän maalia – Nivalan saldo oli 2+3, Hätösen 4+2 ja Kainulaisen 1+2.

– Ykkösketju oli tosi hyvä. Se oli veturi, josta muut ottivat esimerkkiä, Sihvonen kehui.

LaSB.sta maalin makuun pääsivät myös Ville Toitturi, Juuso Kainulainen ja Topi Koskinen. Rasmus Kainulainen syötti kaksi maalia.

Tilaston mukaan LaSB:n maalivahti Kaapo Kettunen selvitti ottelun yhdeksällä torjunnalla.

LaSB jatkaa Divaria ensi lauantaina Hakkala-hallissa. Vastaansa se saa silloin Loviisan Torin. (HäSa)

Asiasanat