fbpx
Uutiset

LaSBin Suomen cupin ottelu pelataan Lahden suurhallissa

Lammin Salibandyn ja helsinkiläisen Viikinkien välinen salibandyn Suomen cupin välieräottelu pelataan loppiaisena (6. tammikuuta) Lahden suurhallissa. Toinen välieräpari tamperelainen Calssic ja jyväskyläläinen Happee ratkaisevat cupin loppuotteluun menijän jo joulukuun 20. päivänä Tampereella pelattavassa välieräottelussa.

LaSBin ja Viikinkien ottelun siirtoa Lahteen ehdotti LaSB.

– Hieno juttu, että Viikingit tarttui ehdotukseemme. Välierä arvottiin heidän kotiottelukseen, mutta seuralla oli keskustelujen jälkeen halu viedä tapahtuma suurhalliin. Paikka ei voisi puitteiltaan paremmaksi muuttua, eikä kyllä matsikaan. Todellinen urheiluteko Viikingeiltä, sanoo LaSBin valmentaja Kalle Tyrkäs.

Täysin poikkeuksellinen tempaus Viikinkien ottelusiirto ei ole, sillä Lahden suurhallissa on pelattu aikaisemmin muun muassa maaotteluita sekä tehty viime tammikuussa Divarin yleisöennätys, kun kotiottelunsa Lahteen siirtänyt LaSB ja hämeenlinnalainen Steelers vetivät katsomoon 1335 katsojaa.

– Viikingit odottaa innolla LaSB:n kohtaamista Lahdessa. Lähdemme otteluun täydellä rosterilla, suurella sydämellä ja taisteluhengellä. Joukkueemme pelaajat odottavat jo tätä peliä, vakuuttaa Viikinkien manageri Kurt Westerlund.

Viikinkien pelaajalista vilisee lajin huippuja. Mikael Järvi, Tero Tiitu, Harri Forsten ja monet muut eivät esittelyjä kaipaa. Divarin kärjessä porskuttava LaSB sen sijaan heittää kestomenestyjiä vastaan nousevia tähtiä, kun nuorten maailmanmestarit Rasmus Kainulainen ja Miikka Pentikäinen johdattavat lammilaiset taisteluun finaalipaikasta.

Hallitseva cupmestari Viikingit on tämän vuosituhannen menestynein joukkue, sillä se on kahminut salibandyliigassa viimeisen viidentoista vuoden aikana peräti kahdeksan kultaa, kolme hopeaa ja kolme pronssia.

Viikinkien ja LaSBin cupin välieräottelu käynnistyy loppiaisena kello 17.

Asiasanat

Menot